Månadens kristall Juni - Blå Onyx

Månadens kristall för juni är en kristall för dig som är redo visa ditt True Self! Den sägs hjälpa oss att stärka vår kommunikation, ge oss tid till inre reflektion och våga tala vår sanning. Säg hej till Blå Onyx!

Blå Onyx är sammankopplad med halschakrat och sägs vara perfekt för dig som vill boosta din kommunikation, både till andra, men främst den till dig själv. Den sägs påminna oss om att ta tid till inre reflektion för att kunna blomma ut och tala vår sanning från hjärtat. Bär med dig kristallen för att våga visa vem du är och vad du står för. Speak your truth!

BLÅ ONYX ÄR KRISTALLEN FÖR DIG SOM: 

..vill connecta med ditt True Self.

..vill tala din sanning från hjärtat. 

...vill boosta ditt halschakra.  

3 SÄTT DU KAN ANVÄNDA DIN BLÅ ONYX

Gör en härlig chakrameditation tillsammans med din kristall för att boosta ditt halschakra.

★ Gör en meditation med den på ditt halschakra och fyll på kristallen med mantrat I speak my truth!

★ Placera den på ditt skrivbord för att behålla lugnet och kommunicera bra på jobbet.

 

Vad är månadens kristall? Varje månad lyfter vi på Oh La Moon en kristall som vi tycker passar lite extra bra just den här månaden och som förtjänar lite extra uppmärksamhet. Det kan vara en kristall som vi redan har i vårt sortiment, eller en helt ny kristall. Dessa finns endast i ett begränsat antal så att det är först till kvarn som gäller. Dras du till månadens kristall? Passa på att klicka hem den redan idag och let the magic begin!