Tre lugnade kristaller som är ett måste i sovrummet

Gör ditt sovrum till ditt magiska space där du återhämtar dig, landar i dig själv och laddar din energi med hjälp av kristaller. Vi har listat kristallerna som hjälper dig att sova bättre, rena din energi och sprider lugn. 

Blå Kalcit
Det finns ingen annan kristall som gör oss lika lugna i själen som denna magiska kristall. Vi har alltid en Rå Blå Kalcit eller en Blå Kalcit Touchstone på sängbordet och en liten Blå Kalcit under kudden. Om du har svårt att sova kan du lägga din Blå Kalcit på bröstbenet och låt a den stilla dig till sömns. Vi har fått många meddelanden från andra Moon Sisters som har berättat att deras Blå Kalcit dessutom har hjälpt mot stress och mardrömmar. 

”Jag har alltid drömt minst en mardröm i veckan, men sedan jag la min Blå Kalcit på sängbordet för några veckor sedan har jag inte haft en enda mardröm. Älskar den!” - Ida

Den här underbara kristallen är helt enkelt ett måste att ha i sovrummet!

Ametist
Ametisten är mest känd för att sprida lugn och Good Vibes. En kändis som inte sägs kunna sova utan en Ametist vid sin sida är världsstjärnan Lady Gaga och vi förstår henne. Vi har alltid en Ametist på sängbordet (gärna en Ametist Druse eller en Ametistspets). Du kan också lägga en Ametist på tredje ögat (mellan ögonbrynen) innan du ska sova och låta den sprida en lugn vibe så att du kommer ner i varv och kan sova bättre.

Selenit 
Vi har alltid ett Selenittorn eller en Selenit Touchstone i sovrummet. Den renar och healar dig och din energi medan du sover så att du kan vakna upp utvilad med ny härlig power varje morgon. Vi älskar också att meditera med en Selenit Touchstone innan vi går och lägger oss eller direkt på morgonen för att få en extra energiboost att kickstarta dagen med. 

Psst! Följ oss på Instagram för mer magi i vardagen @ohlamoon.se ✶