Våra nya kristaller i shoppen

Vi är så glada över att vi äntligen kan visa er vår nya magiska hemsida och våra nya kristaller. Vi har fyllt på lagret med våra och era favoritkristaller men vi har även hittar några nya favoriter som vi hoppas ni kommer gilla lika mycket som vi. 

Aqua Aura - vi säger bara WOW! Den här guldbehandlaade kristallen har vi längtat efter och vi är så glada över att lyckats få tag på några i fin kvalité. Läs mer om den här!

Blå Kalcit Rå - Vi har märkt att ni älskar blå kalcit lika mycket som vi gör. Därför har vi tagit in fler blåa kalciter och vi fullkomligt älskar den här råa kalciten som hjälper oss att slappna av och sova bättre. Spana in den här!

Jade - Vi har tidigare bara haft Ny Jade i shoppen men nu har vi en av våra nya favoriter här: Jade! Och den är här för att hjälpa dig att sätta en långsiktig plan för att uppnå dina drömma. Den hjälper oss att öppna upp vårt hjärta för all framgång, kärlek och överflöd som universum håller för oss. Läs mer här!

Månsten - ÄNTLIGEN har vi lyckats hitta en månsten som vi älskar. Denna underbara kristall hjälper oss att leva mer i flow, låta vårt inte ljus att lysa och släppa det som håller oss tillbaka. Vem vill inte ha en månsten i sitt liv? Kolla in den här!

Angel Aura - Håll i er! Det här är helt klart en av våra absoluta favoriter. Vi säger bara WOW när vi tittar på den och när vi läser om den. Spana in den själv så förstår du varför! Du hittar den här!

Orange Kalcit rå - Okej, här är en ny favorit. Kolla in den så kommer du förstå. Kärlek vid första ögonkastet! Värmen, glädjen och kreativiteten den sprider. Mmm! Du hittar den här!

Påfågelkoppar - Kanske den snyggaste nyheten? Den här stenen drar blickarna åt sig tack vare dess otroliga färg och skimmer. Den påminner oss om att uppskatta det vi har och lär oss att se på livet med en mer positiv blick. Läs mer om den här!

Rosenkvartspyramid (små och stora) - Vem kan få nog av Rosenkvarts? Inte vi! Speciellt inte när de är formade som pyramider. Kolla in dem här!

Zebra Jasper - Varför vi inte haft den här kristallen i shoppen innan kan vi inte svara på för vi älskar den! Det är den perfekta stenen för dig som jobbar med dig själv och vill få till en bättre balans i vardagen (eh, ja tack!). Den är dessutom underbar att titta på, kolla in den här!

Golden Healer Rå -Vår älskade Golden Healer som vi nu fått in i rå. Denna healande sten får vi inte nog av och vi är så glada över att ha den i flera olika varianter nu. Läs mer om den här!

Månsten Peach - Säg hej till din nya bästa vän! Månsten Peach påminner dig om att du är den viktigaste personen i ditt eget liv. Den hjälper dig att vara snäll mot dig själv om du är väldigt självkritisk, inte är snäll mot din kropp eller om du oroar dig för vad andra ska tycka och tänka om dig. Läs mer om vår nya älsklingssten här!

Rengsbågsametist - Kanske den snyggaste ametisten vi sett. Håller ni med? Spana in de här!

Krysokolla - Känner du sig stressad och utmattad? Då är det här din sten. Kolla in den här!

Grön Kalcit Rå - Nu har vi vår "Dream Big Crystal" fast i stor och ni kommer älska den. Den är helt underbar. Kolla in den här!