30 dagar Love Ritual ❥

Längtar du efter kärlek och vill du träffa din soulmate? I så fall är den här ritualen perfekt för dig. Med denna
kraftfulla ritual öppnar du upp för ny kärlek och visar universum att du är redo att träffa din soulmate. 

Denna 30-dagars kärleksritual är en boost för att öppna upp för ny kärlek. Och att du fortfarande läser visar att du är redo för att öppna upp för ny kärlek i livet, så nu kör vi igång!

Dag 1

Skapa ett Love Altare
Ditt första steg är att skapa ett altare eller ett litet hörn i ditt hem som kommer hjälpa dig att stärka din intention. Det här blir också platsen där du gör din ritual under de kommande 30 dagarna.

Skriv en lista
Dags att sätta ord på vad det är du söker. Skriv ner de egenskaper du vill att din partner ska ha och hur du vill att din partner ska få dig att känna dig.

Detta behöver du till ditt altare:
Rosenkvarts
En kristall vars egenskaper hjälper dig att hela sår från tidigare relationer
Ljus
Din lista
Föremål som påminner dig om kärlek (kan vara något hjärtformat eller ett foto)
Ett block och penna
En grön kristall – Vi använder Aventurin eller Jade
Blommor – Levande växter hjälper oss att stärka intentionen. I den här ritualen använder vi rosor eftersom det är kärlekens blomma

Psst! Rena dina kristaller innan du använder med i ritualen eller lägger dem på ditt altare (här kan du läsa hur man gör).

Ritual dag 1 Let the Love begin!

Sätt dig vid ditt altare eller din hörna och ta några djupa andetag in genom näsan och ut genom munnen. Lägg händerna på hjärtat.

Blunda och fantisera hur det känns att vara med den person du söker? Hur känner du dig i personens närvaro?

Ta fram papper och penna och skriv ett brev till din blivande partner (vi vet att det kan kännas konstigt eftersom du kanske inte ens vet vem det är än men gör det ändå). Skriv att du längtar efter att få träffa personen och att du ser fram emot att göra XXX tillsammans med henne/honom (skriv något som du drömmer om att få dela med din soulmate).

Lägg händerna på hjärtat och säg "Jag öppnar upp mitt hjärta för kärlek. Jag är redo att träffa min soulmate" 

Vik ihop lappen och ha den med dig i väskan eller i fickan under de kommande 30 dagarna.

Psst! Vi har även med oss en Jordgubbskvarts i väskan när vi gör den här kärleksritualen eftersom den sägs attrahera vår soulmate.

Att öppna upp för kärlek
Den här ritualen hjälper dig att sända ut rätt vibes till universum, att visa att du är öppen för kärlek och för att träffa din soulmate. Men vi vill påminna dig om att öppna ögonen. Universum kan inte göra hela jobbet själv utan du måste hjälpa till. Se till att hålla ögonen öppna på bussen eller i matkön, din soulmate kan vara närmre än du tror. Och även om personen framför dig i kön inte är din soulmate så öppnar du upp för nya möten och det kan leta till ett möte med DIN soulmate. Eller så väntar personen på dig genom en dejtingapp. Att öppna upp för kärlek betyder att ge tydliga signaler så se till att våga göra din del.

Dag 2-30 ritual
Börja varje dag eller hitta en stund under dagen då du sätter dig vid ditt altare och grunda dig genom att andas in genom näsan och ut genom munnen. Tar några djupa andetag på det sättet tills du känner dig närvarande. Tänd ditt ljus och ta upp din helande kristall och håll den i handen. Känn hur kristallens egenskaper sprider sig inom dig och hjälper dig att läka. Ta fram papper och penna och skriv ner följande: "Jag älskar mig själv och jag är värd att älskas".
Ta nu upp din rosenkvarts och känn hur dens kärlek sprider sig inom dig. Blunda och fokusera på känslan av att hålla kristallen i din hand.
Lägg tillbaka dina kristaller på ditt altare och ta fram papper och penna och skriv följande: "Jag öppnar upp mitt hjärta för kärlek. Jag är redo att träffa min soulmate". Och läs det för dig själv eller högt tre gånger.

När du är klar med dagens ritual avsluta genom att blåsa ut ljuset.

Psst! Se till att ha med dig ditt brev som du skrivit till din blivande partner och din jordgubbskvarts om du har en och/eller din rosenkvarts i väskan eller fickan.

Dag 15  ❥ Fira!
Du är halvvägs in i ritualen och det är dags att fira dina framsteg. Oavsett om du träffat någon eller inte. Om du redan träffat någon, hurra! Men eftersom det bara gått ett par veckor så är inte så konstigt om din soulmate inte dykt upp än. Men du har andra saker att fira – som att du följer ritualen, att du öppnar upp ditt hjärta för mer kärlek, att du vågar öppna upp för nya möten både IRL men kanske också Online. Att fira bidrar också med ny energi till din intention så se till att göra det!

Så här firar vi:
Byter ut blommorna på vårt altare, läser upp listan vi skrivit med de egenskaper vi söker hos vår soulmate, renar våra kristaller, renar vårt altaret med Palo Santo eller salvia, renar våra kristaller och skriver en tacksamhets lista i vårt block.

Hur gör jag om jag inte är hemma under alla 30 dagar?
– Ingen fara du kan skapa ett "take away altare". Ta med dig din lista med alla egenskaper du söker, rosenkvarts, papper, penna och det föremål som du förknippar med kärlek. Du tar bara fram dina saker och gör din ritual med dem framför dig. Och det kan du göra varsomhelst!

Watch out - universum kan testa dig!
Under dessa 30 dagar kan universum att testa dig. Det är vanligt att vi hör om att tidigare partners kan dyka upp när man gör den här typen av ritual. Detta kan vara som ett test från universum för att se om du verkligen är redo att släppa taget om det förflutna och öppna upp för ny kärlek. Men så kan det ju vara att en tidigare partner kommer tillbaka av en anledning. Därför ska du ha din lapp med egenskaper du söker hos din soulmate så att du enkelt kan stämma av ifall personen kryssar alla boxar eller inte. Om personen inte gör det låt dig inte falla för testet utan fortsätt med ritualen.

Dag 30 Let go!
Wow, you did it! Att genomföra denna 30 dagars Love Ritual visar att du är öppen för kärlek och för att träffa din soulmate. Vem vet, kanske ni redan träffats? Om inte är det nu dags att "let go and let the magic happen". Såklart bär vi fortfarande med oss vår jordgubbskvarts och rosenkvarts i fickan och ja det skadar ju inte att vårt brev ligger kvar i plånboken. Lita på att universum hjälper dig och att du är värd att träffa din soulmate, även om det inte går lika fort som du önskar. Kanske personen inte är redo just nu, så håll ut och nöj dig inte med mindre. Ni kommer att hitta varann!

Vi hoppas att du också känner en starkare kärlek till dig själv efter den här månaden då den här typen av ritualer ofta också ökar kärleken till oss själva och den kärleken är ju faktiskt den viktigaste vi har

Psst, skriv gärna till oss och berätta hur ritualen var för dig. Kram Oh La Team

Följ oss på Instagram här @ohlamoon.se