Så programmerar du dina kristaller

Har du precis fått hem dina kristaller och vill programmera dem eller har du uppnått en intention och vill programmera om dina kristall på nytt? I den här artikeln berättar vi varför du ska programmera dina kristaller och hur du gör.

När du får hem ditt paket från oss föreslår vi att du börjar med att rena dina kristaller (läs hur du gör här!). När dina kristaller är renade är det dags att programmera dem.

Alla kristaller har olika egenskaper så välj en kristall som passar din intention, om du tex ska sätta en intention inom jobb välj att tex programmera en Grön Aventurin, vill du sätta en intention inom kärlek välj tex en Rosenkvarts

När du valt vilken kristall du vill programmera är det dags att ge den ett syfte genom att berätta för den vad du behöver hjälp med. Du programmerar din kristall genom att sätta en intention. En intention är ett mål eller en önskning och fungerar som en magnet och kommer dra åt sig det den behöver för att intentionen ska gå i uppfyllelse. Därför ska du ladda din kristall med din intention.

Så här gör du:
Håll din kristall i handen, ta några djupa andetag för att komma i kontakt med ditt inre och programmera din kristall genom att ladda den med din intention. Fokusera på din kristall och be den hjälpa dig med det du behöver hjälp med. Var specifik! Ta sedan upp kristallen framför munnen och blås in din intention i kristallen. Avsluta sedan med att tacka din kristall för att den kommer hjälpa dig att uppnå din intention. 

Hur ofta ska jag programmera mina kristaller?
Vi rekommenderar att du programmerar dina kristaller när du har fått hem dem från oss och när du har uppnått en intention som du tidigare har programmerat din kristall med. 

Fungerar inte mina kristaller om jag inte har programmerat dem?
Jo, dina kristaller fungerar såklart även om du inte har programmerat dem med en intention. Men de kan bli ännu mer kraftfulla om du programmerar dem med det du vill att de ska hjälpa dig med! Kristallerna är här för att hjälpa dig att uppgradera ditt liv och därför är det viktigt att ge dem ett syfte, en intention. 

Måste jag programmera om mina kristaller när jag har renat dem? 
Du behöver inte programmera om dina kristaller när du har renat dem. Men det kan vara bra att ge dem lite extra kärlek efter du har renat dem för att boosta dina kristaller med lite extra power. 

Vad händer sen?
I vår vardag är det lätt att tappa bort sig själv mellan varven och när du gör det vibrerar du på en lägre frekvens. Om du då återkommer till din programmerade kristall hjälper den dig att komma ihåg dina mål, din potential och får dig att komma tillbaka i rätt vibration. Kristaller är inte bara vackra att titta på, sägs också besitta en vibration som kan hjälpa oss så testa att använda dina kristaller i vardagen och se hur det känns och hur det fungerar för dig. Vi gillar att ha våra kristaller i väskan, på skrivbordet, i BH:n och överallt i hemmet för att sprida good vibes. De påverkar oss som mest när vi har med i vårt energifält så se till att ha dina programmerade kristaller omkring dig för ännu mer support. När du behöver komma tillbaka till dig själv, din intention, ta upp kristallen i handen, blunda och ta några djupa andetag för att ta emot kristallens vibration.

Testa dig fram och hitta din relation till dina kristaller, vad känns bra för dig?

Om du har frågor om kristaller kan du mejla oss på hi@ohlamoon.se eller skriva till oss på Instagram @ohlamoon.se