Så programmerar du dina kristaller

"Vad ska jag göra med mina kristaller?", "Hur använder jag dem?", den här typen av frågor får vi ofta och därför vill vi berätta hur du kan programmera dina kristaller så att de hjälper dig med det du behöver.

När du får hem ditt paket från oss föreslår vi att du börjar med att rena dina kristaller (läs hur du gör här!). När dina kristaller är renade är det dags att programmera dem.

När du valt vilken kristall du vill programmera är det dags att ge den ett syfte genom att berätta för den vad du behöver hjälp med. Du programmerar din kristall genom att sätta en intention. En intention fungerar som en magnet och kommer dra åt sig det den behöver för att intentionen ska gå i uppfyllelse. Därför ska du ladda din kristall med din intention.

Alla kristaller har olika egenskaper så välj en kristall som passar din intention, om du tex ska sätta en intention inom jobb välj att tex programmera en Grön Aventurin, vill du sätta en intention inom kärlek välj tex en Rosenkvarts.

Så här gör du: Håll din kristall i handen, ta några djupa andetag för att komma i kontakt med ditt inre och programmera din kristall genom att ladda den med din intention. Be den hjälpa dig med det du behöver hjälp med.

Vad händer sen? I vår vardag är det lätt att tappa bort sig själv mellan varven och när du gör det vibrerar du på en lägre frekvens och om du då återkommer till din programmerade kristall hjälper den dig att komma ihåg dina mål, din potential och får dig att komma tillbaka i rätt vibration. Kristaller är inte bara vackra att titta på, de besitter en vibration som kan hjälpa oss så testa att använda dina kristaller i vardagen och se hur det känns och hur det fungerar för dig. Vi gillar att ha våra kristaller kring om, i väskan, på skrivbordet, på sängbordet. De påverkar oss som mest när vi har med i vårt energifält så se till att ha dina programmerade kristaller omkring dig för ännu mer support. När du behöver komma tillbaka till dig själv, din intention, ta upp kristallen i handen, blunda och ta några djupa andetag för att ta emot kristallens vibration.

Testa dig fram och hitta din relation till dina kristaller, vad känns bra för dig?

Om du har frågor om kristaller kan du mejla oss på hi@ohlamoon.se eller skriva till oss på Instagram @ohlamoon.se

Kommentera