2 sätt att rena energin hemma

Kan ni också känna att man ibland känner ett starkt behov av att rensa energin hemma? Det kan vara efter att man legat sjuk hemma, haft några dåliga dagar, haft ett jobbigt avsked i hallen eller bara efter en dålig natts sömn. Vi vet precis hur det känns och därför vill vi dela med oss av tre knep för hur du renar energin hemma.

Salvia, en naturlig örtrökelse. Att rena energin med hjälp av en Salviabunt är en väldigt gammal tradition och salvian sägs rensa luften på negativa och oönskad energin. Du hittar den här!

Hur gör man?
Tänd Salviabunten och när den börjar brinna vifta på den så att lågan försvinner och det skapas en glöd. Gå runt i ditt hem, från rum till rum i cirklar (helst medsols). För bäst effekt ska man rensa alla rum på en gång men det går också att rensa ett rumt i taget.

När du gått igenom alla rum eller det rum du vill rena, släck Salviabunten i något värmetåligt. Vi brukar använda en tjockare glasburk, där vi låter den vila tills nästa rening.

Öppna ett fönster så att den negativa energin har någonstans att ta vägen. 

Öppna fönstret och vädra 
Ett annat enkelt sätt vi älskar att börja och avsluta dagen med är att öppna fönstret i sovrummet. Det ger en direkt känsla av ny energi och dessutom släpper den ut den tunga energin som ofta finns i sovrummet efter en lång natt. Passa på att stanna upp och ta några djupa andetag i fönstret också, ett väldigt härligt sätt att börja och avsluta dagen på.

Klicka hem en Salviabunt nu och börja rena din egen energi och energin i ditt hem. Du hittar den här!

Psst! Följ oss på Instagram @ohlamoon.se