Ladda dina krämer och din hud med kristaller

Vi använder kristaller i våra ritualer, vi har dem i sängen, i väskan och fickan. Senaste trenden är att börja använda dem i hudvårdsrutinen och såklart är det här något vi älskar. Därför ska vi visa hur du göra din hudvårdsrutin ännu härligare och din hud ännu glowigare med hjälp av dina kristaller.

"Jag älskar att ha mina kristaller där jag ser dem ofta för de alla har olika viktiga påminnelser. Jag har kristaller i alla rum för att sprida dess egenskaper men min senaste grej är att fylla badrummet med dem. Badrummet är en plats där jag ägnar mig åt mycket "self care", jag badar, smörjer in min kropp, lägger ansiktsmask mm och därför känns det extra härligt att ladda just det här rummet med kärleksfulla kristaller som gör min "self care rutin" ännu härligare. I mitt badrumsskåp hittar du mycket Rosenkvarts, Rosa Kalcit och Rosa Opal. Ljusa, mjuka och kärleksfulla stenar som hjälper mig att påminna mig själv om att vara snäll mot mig själv och ta hand om mig själv".

– Josefin Dahlberg, grundare av Oh La Moon

Hur börjar jag?
Du kan välja själv på vilken "nivå" du vill ha med kristallerna i din hudvårdsrutin. Du kanske tycker det räcker eller vill börja med att ta in några kristaller i ditt badrum. Placera några av dina favoritkristaller i badrumsskåpet eller på handfatet för att få en daglig påminnelse från dina kristaller. Kanske ta upp dem i handen medan du borstar tänderna eller bara ta några djupa andetag när du håller kristallen i handen.

Vilka kristaller ska man ha?
Det är helt valfritt men det kan vara fint att ha några som hjälper dig och påminner dig om att vara snäll mot dig själv och ta hand om dig själv. Känn efter vilka kristaller som känns rätt för dig.

Vad kan man mer göra?
Nästa steg kan vara att ladda dina ansiktskrämer med kristaller. Och precis som du ser på bilden är det inte svårare än att lägga en kristall i krämen men se till att rena kristallen under rinnande vatten innan. Det här är något vi ser mer och mer av och fler hudvårdsvarumärken väljer att ha med kristaller i sina produkter för den healande effekt det ska ge. Många påstår även att detta ska ge din hy ett lugn och ett nytt glow. Och vi älskar den idén!

Hudvårdsverktyg gjorda av kristaller
En "Jaderoller" har ni säkert hört talats om och det är ett verktyg för att bla öka blodcirkulationen, lugna och ge huden lyster. Vi älskar Jaderollers och har dem i både Rosenkvarts och Aventurin och på samma sätt som du själv väljer vilka kristaller du vill ha i ditt badrumsskåp tycker vi du ska känna efter vilken roller du helst vill ha. Att välja kristaller är en känsla.

Vad är en Jaderoller?
Jade Rollern är ett underbart verktyg att använda i ansiktet för att få igång blodcirkulationen och för att applicera ditt serum eller ansiktskräm. Applicera din hudvård först och rolla sedan med din roller för att få produkterna att sjunka in i huden.

Du drar med rollern över huden i ansiktet med den större delen på rollern och den lilla passar bäst till att rolla ögonlocken och under ögonen med. Perfekt att använda om du är svullen runt ögonen på morgonen.

Hur du rollar: 
Rolla från näspartiet och ut på kinden mot öronen, från hakan och upp mot öronen och över pannan. Använd över kinder, panna, tinningar, hals och dekolletage. Det ger en lugnande och meditativ stund under din skönhetsrutin.

Psst! Ha din roller i kylen för att få en sval och skön känsla när du använder den.

Spana in vår shop för att hitta dina favoritkristaller och följ oss på Instagram för ännu mer inspiration @Ohlamoon.se