5 kristaller för framgång

Behöver du hjälp med att få motivation till att ta tag i dina drömmar, få igång pengarflowet och stärka självförtroendet för att tro på dig själv och dina ideér? Då är det här rätt kristaller för dig! Vi har listat våra fem favoritkristaller som hjälper dig till framgång.

⋆ Grön Kalcit - Grön Kalcit hjälper dig att uppfylla dina drömmar och stärker din självkänsla. Det är en perfekt kristall att ha med sig i fickan eller i väskan. Du hittar den här!

⋆ Pyritkluster  - Pyriten är en kristall som är känd för att locka till sig pengar och hjälper dig att ha en lättsam relation till din ekonomi. En riktig Money Magnet! Du hittar den här!

⋆ Grön Aventurin - Grön Aventurin ökar din kreativitet, motivation och hjälper dig att få nya idéer. Den ger också inspiration till dina drömmar och visualiseringar. Grön Aventurin har dessutom en extra stark kraft när det gäller att attrahera pengar. Perfekt att ha med din Aventurin på lönesamtal eller när du sätter dina mål. Du hittar den här!

⋆ Celestin  - Om du vill ge en present till någon eller dig själv för att önska lycka och framgång så är Celestin rätt sten att ge! Den hjälper dig också att behålla ditt lugn i stressiga situationer. Du hittar den här!

⋆ Tigeröga - Tigeröga ger dig klarhet i olika situationer, hjälper dig att förverkliga idéer och stärker ditt självförtroende för att du ska våga gå utanför in comfort zone. Du hittar den här!

Psst! Följ oss på Instagram @ohlamoon.se