Hur du gör kristallvatten och varför du ska dricka det

Du kan använda dina kristaller på många olika sätt och en sak som vi älskar att göra varje morgon är att dricka kristallvatten. I det här inlägget förklarar vi hur man gör, hur det fungerar och varför vi älskar att ha det som en del av vår morgonrutin. 

Gör så här
Börja med att rena din kristall (läs mer om hur du gör det här) och ladda sedan din kristall med det du vill att den ska hjälpa dig med. Det gör du genom att ta upp den i handen, ta några djupa andetag för att komma i kontakt med ditt inre och programmera din kristall genom att ladda den med din intention. Be den hjälpa dig med det du behöver hjälp med.

När du har programmerat din kristall är det dags att förbereda ditt kristallvatten. Lägg din kristall i ett glas med vatten och låt den ligga där ett tag. Gärna över natten. Drick sedan upp ditt kristallvatten och känn hur vattnet fyller på med det som du önskar att din kristall ska hjälpa dig med. Vissa upplever att vattnet smakar annorlunda, ändrar färg eller känns klarare. Passa också på att ta några djupa andetag in genom näsan och ut genom munnen för att landa i dig själv.

Vilken kristall ska jag använda?
Vad behöver du fylla på med just nu? Har du en stressig period i livet och behöver lugn och ro eller behöver du kanske boosta dig själv med kärlek? Välj då en kristall som hjälper dig med just det. Vi rekommenderar dig att använda handpolerade kristaller när du gör ditt kristallvatten.

OBS! Vissa kristaller tål inte vatten - Klicka här för att ta reda på vilka kristaller du kan göra kristallvatten på. 

✶ Om du behöver fylla på med mer self love kan du använda en Rosenkvarts.
✶ Om du behöver fylla på med mer lugn och harmoni kan du använda en Ametist.
✶ Om du behöver fylla på med power och självförtroende kan du använda en Aventurin eller Citrin.

Vad händer sen?
Vi har gjort det här till en del av vår morgonrutin för att hjälpa oss att uppnå det vi behöver hjälp med eller boosta oss med det vi behöver fylla på med. Och vi älskar det! Vi tycker att det hjälper oss att förstärka vår intention samtidigt som det ger oss en stund på morgonen att reflektera och landa i oss själva. Vi hoppas att du kommer känna likadant!

Psst! Följ oss på Instagram @ohlamoon.se