3 roliga tips för mer kristallmagi i vår

Är du sugen på ÄNNU mer kristallmagi den här våren? Underbart! I den här artikeln har vi samlat tre härliga och roliga tips på hur du både kan sprida och få in mer kristallglädje i ditt liv just nu. Vågar du testa alla tre punkter?

1. Skicka ett Kristallogram
Let's face it, kristaller kan vara det bästa som hänt i ditt liv och du är helt hooked på dessa magiska små stenar. Eller hur? Det är dags att sprida den glädjen vidare med ett Kristallogram! Just nu när vår kontakt med våra nära och kära kan vara begränsad är det perfekt att ljusa upp någons vardag med magiska kristaller. Gå till vår shop, välj kristallerna du tror skulle passa och fyll i uppgifterna till personen du vill skicka kristallerna till. Om du vill att vi skickar med en hälsning från dig gör du det genom att klicka på "lägg till notering" i kassan. Let's spread some magic!

Psst! Är du osäker på vilken kristall du borde skicka? Spana in denna artikel om kristaller för varje tillfälle eller skriv och fråga oss på Instagram eller mejla kundtjänst på hi@ohlamoon.se. Vi hjälper dig gärna hitta rätt kristaller!

2. Ta med dina kristaller ut i naturen
Om du, precis som vi, är en Crazy Crystal Lady kan det vara dags att levla upp hur du renar dina kristaller nu i vår! Ta med dina kristaller ut på en skogspromenad och rena dem i en sjö, gräv ner dem i jorden eller lägg dem i naturen någon timme för att ladda dem i solskenet. Kristaller är naturmaterial och när du tar med dem tillbaka till naturen där de kommer ifrån laddar vi dem med ny härlig energi.

Psst.. alla kristaller tål inte att renas i vatten, läs vilka du kan rena här. 

3. Recept för att boosta ditt liv med kärlek
Är du en Hard Core Moon Sister och känner dig redo att testa det där som nästan känns på gränsen till lite för flummigt? We say go for it! Du kan till exempel testa göra denna kristallhonung för att boosta ditt liv med mer sötma och kärlek. Något alla kan behöva lite extra den här våren!

Du behöver:
1 liten bit skalad, färsk ingefära
1 burk flytande ekologisk honung
1 Rosenkvartskristall
1 näve torkade eller färska rosenblad
2 stearinljus (gärna röda)

Gör så här:
Dela biten med ingefära på mitten och lägg ner i honungsburken ihop med din Rosenkvarts. Strö rosenbladen i en cirkel runt burken och tänd ett stearinljus på vardera sida om den. Låt båda ljusen brinna hela vägen ner under två kvällar. Njut sedan av honungen på din yoghurt, i ditt te eller på annat valfritt sätt för att locka in mer kärlek i ditt liv. Psst! Detta recept kommer från boken Modern Magi.

Har du gjort din egen kärlekshonung ännu? Tagga dina härligaste och mest crazy kristallritualer och följ oss på @ohlamoon.se

Hurra, nu är du redo att gör den här våren till den bästa någonsin. Let the magic begin!