Så manifesterar du dina drömmar med en vän

Att manifestera drömmar tillsammans med en vän eller partner är ett väldigt kraftfullt och härligt sätt att nå sina mål. I den här artikeln delar vi fem steg som ni kan följa för en lyckad manifestationsritual. Let the magic begin!

1. Sätt stämningen
Börja med att göra platsen ni ska göra er ritual på mysig! Rena energin med en Salviabunt (glöm inte att öppna ett fönster så energin har någon stans att ta vägen) eller med en Cleansing Mist. Sätt på lite härlig musik, gör en kopp te och tänd ett ljus eller rökelse.

2. Time for talking
Vad ni vill manifestera idag? Prata om både era gemensamma och individuella drömmar och dela med er av era känslor, mål och förhoppningar. Glöm inte bort att lyssna, peppa och bekräfta varandra!

3. Välj era kristaller
Dags att välja ut kristallerna ni vill använda! Ni kan både välja en varsin kristall för er personliga intention och en kristall för er gemensamma intention. Våra bästa manifestationskristaller är Grön Kalcit, Svart Obsidian och vårt magiska Manifest Kit.4. Dags att manifestera
Ta fram papper och penna och skriv ner det ni vill manifestera in i era liv. Var specifika! Och känn hur det känns att redan ha det ni vill manifestera. Lita på att universum har en plan för er men glöm inte att aktivt göra sakerna ni skrivit ner på listan för att komma närmre era mål. You have to put in the work! Glöm inte att programmera era kristaller med er intention när ni är klara. Läs hur man gör det här!

Psst.. i den här artikeln kan du läsa allt du behöver veta om att manifestera med hjälp av kristaller.

5. Peppa varandra
Den kanske härligaste punkten med att manifestera tillsammans med en vän är såklart peppen! Berätta för varandra hur det går, vad som känns jobbigt och vad som gått bra. Peppa varandra och glöm inte bort att fira när ni har uppnått era intentioner. 

Följ oss på Instagram @Ohlamoon.se för fler tips om hur du kan använda dina kristaller. 

Psst.. kolla in våra Moon Sisters @Virgosouls för ritual-inspo!