5 TIPS DU BEHÖVER FÖR CALM VIBES

Vi är snart inne i december och det innebär för många en mer stressig vardag. Mycket inbokat i kalendern och många to dos inför ledighet kan lätt stressa upp oss och ge oss mindre tid till att prioritera oss själva. Även om reaktionen är helt naturlig kan det vara skönt att ha lite knep för att hitta tillbaka till ditt lugn igen, så Moon Friend, we got your back!


MEDITERA
Ge dig själv en stund varje dag för att meditera och connecta inåt. Det behöver inte vara lång tid utan några minuter kan räcka. Använd en Blå Kalcit, en rå Ametist eller någon annan lugnande kristall och börja dagen med att tune in eller ta en paus på jobbet för att landa i dig själv igen. Känner du att nervsystemet kickar igång eller att din to do list är way to long så plocka upp din kristall och ta några djupa andetag. Breath in breath out, Moon Friend!

RENA DIN ENERGI
Känner du att du har svårt att komma ner i varv när du kommit hem efter en lång dag, känner känslor av oro eller har mycket tankar i huvudet? Då kan cleansing vara en perfekt sak att göra. Tänd en Salvia, Smudge Kamomill eller Smudge Salvia för en super cleanse och rena din egen och ditt hems energier. Öppna gärna ett fönster efter för att bjuda in ny energi. 

TÄND EN LUGNANDE RÖKELSE
Naturliga dofter påverkar vårt sinne så tänd en rökelse för att hjälpa kroppen att slappna av. Perfekt att använda innan läggdags, vid meditation eller när du kommer hem efter jobbet för att chilla ner. Våra favoriter just nu är Brilliant Blue Lavendel, Matcha Green Tea, Mellow Palo Santo och Eter Element.  

REFLEKTERA
Ge dig själv en stud varje dag till att reflektera och bjuda in mer tacksamhet. Börja dagen och avsluta dagen med att skriva i din Soul Planner. Perfekt för  att checka in med dig själv, reflektera över hur du mår eller landa i dagens alla intryck. Att ta en liten stund för dig själv och reflektera över hur kroppen känns, vad du är tacksam över och vad du behöver för att må bra gör otroligt stor skillnad för ditt välmående. You have everything you need inside you!

PRIORITERA DIN SÖMN
För att må bra behöver vi återhämtning och god sömn. När vi känner oss uppe i varv eller är stressade sover vi oftast sämre så ge dig själv de bästa förutsättningarna till att sova med Tranquility Essence Pillow Mist Med en lugn blandning av lavendel, bergamott, Ylang Ylang och tre andra eteriska oljor hjälper den till att slappna av, lindra dina nerver och rensa ditt mind för att du lättare ska kunna tune in efter en hektisk dag.