Våra bästa tips för Skyttens period

Hello Moon Friend, 
Vi är inne i Skyttens sprudlande och positiva period  som handlar om att våga gå utanför din comfort zone, take action, att se livet mer positivt och att fira livet. Vi älskar denna tid då den påminner oss om att se glittret i tillvaron och knyta ihop säcken för året som gått. I denna artikel får du våra bästa tips på hur du bäst tar tillvara på Skyttens energier. 


Skyttens härliga period inträffar i slutet av året och ger oss en möjlighet att reflektera över året som varit och se vilka lärdomar vi fått. Allt vi går igenom, både positiva och utmanande situationer leder till samma sak: Expansion! Ta dig tid att skriva ner vad du är stolt över att du presterat, klarat av och tagit dig igenom hittills och fira dig själv stort! 
Skytten är också här för att ge dig en knuff utanför din comfort zone för att ta action på det du behöver göra för att ta dig närmare dina mål och drömmar. Byt rutiner, ta en ny väg till jobbet, boka in ett kul äventyr eller bara sätt på en bra låt och dansa för att höja din energi. 

Släpp taget om det som inte resonerar med dig längre och bjud in high vibes only. 

Tips för att ta tillvara på Skyttens period: 

★ Byt rutiner och få pepp och motivation till att prioritera ditt välmående med Body & Soul Care Affirmationskort. Dra ett kort varje dag för att få en påminnelse om att du är värd att må bra. 
★ Manifestera dina drömmar och påminn dig själv om att du har all power du behöver inom dig med med Pyrit. Bär med dig den under dagen eller placera den synligt så du blir boostad med positiva och stärkande vibes. 
★ Stärk ditt immunförsvar och ditt humör genom att dricka en kopp Matcha på morgonen. Du kan även gå loss med din kreativitet och blanda in Matcha i din bakning och matlagning. Perfekt nu under Skyttens period!
★ Bjud in high vibes med rökelsen Sparkling Gold Yuzu. Super härlig att tända på morgonen för att få en härlig start eller på eftermiddagen när energin dippar. Dansa och skaka igång energin. 
★ Ta hand om din hy nu när det blir kallare med Evolves glittrande Guldmask som innehåller naturligt retinol. Den boostar din hy med glow, fukt och har magiska föryngrande effekter. Perfekt inför alla roliga festligheter! 
★  Boosta livet med glitter med vårt nagellack Angel Aura. Måla det över annat lack eller använd som det är för att bli påmind om att se livet mer positivt och att det finns magi i allt runt dig!