5 ultimata kristaller att lägga i påskägget

Happy Easter Moon Friends! Påsken är snart här och i år kommer vi att fylla våra påskägg med Soul Candy för att sprida Good Vibes till våra nära. I den här artikeln tipsar vi om fem kristaller som är ultimata att ge bort i påsk. Vem vill du överraska med ett påskägg fyllt med pepp, tur och self love i år?


★ Orange Aventurin - Vår "Good Luck Crystal" som är perfekt att ge till någon som behöver lite extra tur just nu. Den Orangea Aventurinen boostar oss med ny härlig energi och ger oss självförtroendet att våga gå utanför vår comfort zone, wow!

★ Angel Aura - Den här magiska kristallen kallas också för "The Mood Lifter" och är perfekt att ge bort till någon som behöver ny energi och lite extra pepp just nu. 

★ Golden Healer - Den här kristallen är en av våra mest healande kristaller och den sägs lugna vårt mind, lösa upp ångestladdade tankar och trösta oss. Perfekt att ge till någon som behöver lite extra lugn, trygghet och kärlek just nu. 

★ Rosa Kalcit - Vår Self Love-kristall som är perfekt att ge till någon som borde inleda våren med att ta hand om sig själv lite extra. Den här kristallen påminner oss om att vi är värdefulla och perfekta precis som vi är. Vem vill inte få en sån gåva?
★ Malakit - Känner du någon som just nu genomgår en förändring och skulle behöva lite extra pepp? Malakiten sägs hjälpa oss förändra gamla mönster och istället öppna upp för nya utmaningar och möjligheter. 

★ Dalmatin - Känner du någon som är peppad på att bli en 2.0 version av sig själv i år? Säg i så fall hej till Dalmatinen, den ultimata kristallen för personlig utveckling! Den hjälper oss också att vara mindre självkritiska och att alltid se saker från den ljusa sidan. En riktig superkristall!

Vilken kristall lägger du i påskäggetet i år? På vår hemsida finns såklart fler magiska kristaller att välja bland! ❥

Följ oss på @ohlamoon.se för mer kristallmagi i vardagen!