Allt du behöver veta om superfullmånen i Vågens tecken

Wow, på onsdag är det superfullmåne i Vågens tecken och den här fullmånen kommer med några av årets starkaste energier. Plocka fram dina kristaller, tänd en salvia och skriv ner dina intentioner för denna magiska fullmåne. I den här artikeln berättar vi hur du gör!

En Superfullmåne är precis som det låter - en fullmåne 2.0! Detta inträffar när månen ligger i linje med solen och är som närmast oss på Jorden. Onsdagens superfullmåne kommer med en hel del kraftfulla energier och står för balans och trygghet. Kanske kommer du känna ett starkt behov av inre lugn och det kommer vara extra viktigt att vi tar hand om oss själva och våra medmänniskor lite extra just nu.

Den här perioden kan också komma med en del utmaningar. Vågen älskar när allt flowar på som vanligt, men eftersom vardagen kanske inte ser ut som den brukar för många av oss just nu kan en del frustration uppstå. Men som tur är befinner vi oss också just nu i Vädurens eldiga tecken och det kommer ge oss den energin vi behöver för att släpa kontrollen och gå utanför vår comfort zone. Vågar du lita på universum, dina kristaller, dig själv och dina drömmar just nu har du mycket att vinna! Let go and let the magic happen!

Fullmåneritualitual för att släppa taget 

Du behöver:
- Ett Full Moon Ritual Kit, Stjärnteckenkit - Vågen eller dina favoritkristaller. 
- En Salviabunt eller annan valfri rökelse.

1. Hitta ett safe space där du kan göra din fullmåneritual, en plats där du kan sitta ostört en stund. Rena rummet med en Salviabunt och glöm inte att öppna ett fönster så att den gamla energin har någonstans att ta vägen. Passa också på att rena dina kristaller och din egen energi med din Salviabunt. 

2. Sätt dig ner och lägg ut dina kristaller framför dig. Ta några djupa andetag och känn efter vad du vill släppa taget om. Säg sedan högt och tydligt allt du vill släppa taget om, till exempel "Jag vill släppa taget om mina rädslor och min oro för att ge plats för mina drömmar och glädje". Du kan släppa taget om hur många saker du vill, här är det bara du själv som sätter gränser.

3. När du känner dig färdig med steg två kan du plocka upp din Selenitstav (eller din Regnbågsmånsten om du valt att jobba med Vågens kit) och hålla den i handen. Känn hur den renar din kropp från det du vill släppa taget om och får dig att lita på att universum har en plan för dig, att det vill ditt bästa.


4. När du känner dig redo är det dags att programmera dina övriga kristaller. Ta upp dem en och en och håll dem i din hand ett tag medans du känner in vad du behöver boostas lite extra av den kommande månaden. Kom ihåg att dessa kristaller kommer få superenergier så ta din tid och känn in vad som känns viktigt för dig just nu men också ett tag framåt. När du kommit på vilka intentioner du vill ladda på dina kristaller med kan du blunda och blåsa in dina intentioner i kristallerna.

5. Avsluta med att tacka dig själv och universum för den här stunden och lägg dina kristaller på en fönsterbräda så dem får laddas på och renas av Supermånens starka energier (det spelar ingen roll om de inte får direkt månljus på sig, de kommer ändå boostas av månens energier). Fullmånen kommer ta med sig det du vill släppa taget om medans den själv förminskar sig på himlen tills den försvinner helt och sedan kommer tillbaka med ny härlig energi i form av en Nymåne  (dags för nystart!) Lär dig mer om hur du bäst kan jobba tillsammans med Fullmånens energier i vår Full Moon Ritual Guide 

Är du redo att släppa taget om dina jobbiga känslor denna Superfullmåne, vågar du lita på att universum har en plan för dig och vilka superenergier kommer du ladda dina kristaller med? Vi vill veta allt! Tagga och dela din månritual på @Ohlamoon.se ❥