Allt du behöver veta om Jungfruns period

På söndag går vi in i Jungfruns period (23 augusti - 22 september) som handlar om att tune in till vår feminina energi (Yin), våga lyssna till vår intuition och att boosta vår självkänsla. Let the magic begin! 

Jungfruns period påminner oss om att vi alla är unika och att vi alla har ett purpose i livet. Kanske vet du inte vad det är just nu och det är okej! Men genom att göra ditt soul work, connecta med dig själv och lyssna inåt så kommer du kunna nå din fulla potential, förstå vad det är som gör just DIG unik och komma närmare dina drömmar och ditt purpose i livet. 

“When you show up for yourself, life will show up for you!” 

Du är unik och perfekt på just ditt sätt och det är det som är din superkraft! Jungfruns period uppmanar dig att våga visa världen ditt riktiga jag för att det är också då som magiska saker börjar hända. Ta extra mycket tid till att göra det som boostar din självkänsla och kärleken till dig själv under den här perioden. För att Self Love är grunden till ALLT!

Ultimata kristaller för Jungfruns period:

❥ Stjärnteckenkit Jungfru innehåller kristaller som ger dig en extra self love-boost och påminner dig om att du är perfekt precis som du är. Kitet passar både dig som är Jungfru men också dig som vill boosta dig med Jungfruns energier och egenskaper under den här perioden. 

❥ Aqua Aura hjälper dig att våga följa ditt purpose i livet och peppar dig att vara sann mot dig själv i alla situationer. 

❥ Rodokrosit är en kristall som hjälper dig att stärka kärleken till dig själv. Self love is the key!

❥ Malakit kallas också för "the transformer" då den sägs kunna hjälpa oss att bryta tankemöster som hindrar oss från att nå vår fulla potential. 

❥ Rosa Kalcit påminner dig om att du är perfekt precis som du är och hälper dig att stärka käreken till dig själv. 

❥ Heart Chakra Balm är en must have under den här perioden! Smörj in ditt hjärtchakra varje morgon för att stärka kärleken till dig själv och ditt inner purpose!

Är du redo att steppa in i din true power och följa ditt purpose i livet? Let the magic begin!