Allt du behöver veta om Jungfruns period

På söndag går vi in i Jungfruns period (22 augusti - 21 september) som handlar om att släppa taget om alla krav och förväntningar vi har på oss själva och istället acceptera alla våra sidor så att vi kan nå vår fulla potential! 

Är du redo att nå din fulla potential? Jungfruns period är här för att påminna dig om ditt värde och att du är perfekt precis som du är. Du är redo att kliva in i din fulla potential och för att du ska kunna göra det måste du acceptera hela dig och alla dina sidor. Den här perioden påminner dig om att du inte behöver prestera eller förändra något hos dig själv för att förtjäna det absolut bästa. Du är älskad, du förtjänar kärlek, glädje, att uppfylla dina drömmar och att må bra!

“You are the greatest project you will ever work on.” 

Jungfruns period påminner oss också om att vi alla har ett purpose i livet. Kanske vet du inte vad just ditt purpose är just nu, och det är okej! Men genom att göra ditt soul work, connecta med dig själv och lyssna inåt så kommer du lära känna dig själv bättre, förstå vad det är som gör just DIG unik och nå din fulla potential

Ultimata kristaller för Jungfruns period:

❥ Stjärnteckenkit Jungfru innehåller kristaller som ger dig en extra self love-boost och påminner dig om att du är perfekt precis som du är. Kitet passar både dig som är Jungfru men också dig som vill boosta dig med Jungfruns energier och egenskaper under den här perioden. 

❥ Aqua Aura hjälper dig att våga följa ditt purpose i livet och peppar dig att vara sann mot dig själv i alla situationer. 

❥ Rodokrosit healar ditt hjärta från gamla sår och hjälper dig att stärka kärleken till dig själv. Self love is the key!

❥ Kiwi Jasper hjälper dig att släppa taget om det som inte längre supportar ditt högsta jag och är här för att supporta och peppa dig när du genomgår förändringar.

❥ Rosa Kalcit påminner dig om att du är perfekt precis som du är och hjälper dig att stärka kärleken till dig själv. 

Turmalinkvarts röjer bort alla hinder som står i din väg för att bli den bästa versionen av dig själv. 

TO DO UNDER JUNGFRUNS PERIOD:

 Våga ta action och följ dina drömmar! Allt behöver inte vara perfekt och du behöver inte kunna eller veta allt innan du sätter igång. Det "perfekta tillfället" kommer aldrig komma, så ta det första steget redan idag!

 Sätt kärleksfulla gränser för dig själv och andra! Våga säga ja när något känns bra och säg nej när det inte gör det, utan att få dåligt samvete. Lyssna på din magkänsla!

 Boosta dig själv med massa Self Care och Self Love! Jungfruns period påminner dig om att älska varje del av dig själv, så ta hand om dig själv på både insidan och utsidan lite extra just nu.

 Fira alla dina framgångar! Livet behöver inte vara perfekt på alla plan för att vara magiskt. Så se till att fira dig själv, livet och alla dina framgångar under den här perioden.

Är du redo att steppa in i din true power och följa ditt purpose i livet? Let the magic begin!