Den viktigaste Nymånen på hela året

Happy Leo New Moon! Onsdag (19/8-2020) är det äntligen Nymåne i Lejonets tecken. För oss på Oh La Moon är det här en av årets absolut viktigaste Nymånar då det är den perfekta tiden för att göra den ultimata Nymåneritual för att kickstarta igång energierna som behövs för att vi ska kunna manifestera och göra den här hösten till den bästa någonsin! Är du taggad? Vi med! Let the magic begin! ★

Nymåne i Lejonet
handlar helt och hållet om att öppna upp ditt hjärta och tune in to your good vibrations. Det här är den optimala tiden för att sätta nya mål inför hösten. Det här är hösten du kommer skapa ditt drömliv och bli 2.0 versionen av dig själv tillsammans med oss och allt börjar med den här ritualen!

Ritual  ★

Vi kommer göra en enkel och kraftfull Nymåneritual där allt du behöver är dina kristaller, papper och penna. När vi gör våra ritualer har vi alltid med oss en Salviabunt för att rengöra våra kristaller, rummet vi befinner oss i och vår egen energi. Och så har vi såklart alltid med vår Feel Good Card Deck så vi kan dra kort för lite härlig vägledning och pepp så vi enklare vet vad vi behöver just denna Nymåne.

 Börja med att välja ut en kristall som kan hjälpa dig med din personliga utveckling i höst:

Dalmatin - Hjälper dig upptäcka och balansera dina bra egenskaper och dina mindre bra egenskaper. Den är perfekt att ha med sig när man vill genomgå en personlig utveckling och levla upp sitt liv.
Citrin - Den privata lilla hejarklacken som alltid är med och peppar dig när du behöver det som mest. 
Rosa Selenit - Öppnar upp ditt hjärta så det kan vibrera på en hög, härlig nivå och gör dig redo för att bjuda in nya möjligheter i ditt liv den här hösten.

 Välj ut en kristall som kan hjälpa dig levla upp och bli den bästa versionen av dig själv i höst:

Malakit - Kallas för the transformer och är den perfekta kristallen när du vill bryta tankemönster och få nya perspektiv i livet som gör att du kan genomgå förändringen du behöver för att bli den absolut bästa versionen av dig själv. Yay!
Månsten - Dags att lita på att universum has your back och att leva mer i ett flow med allt omkring dig. Den här kristallen kommer påminna dig om att du är en gudinna som är redo och förtjänar att leva ditt drömliv.
Pyrit - Den tuffa pyriten kommer vara din personliga kompass för att levla upp i höst, den hjälper dig ta tuffa beslut och guidar dig i rätt riktning mot att nå dina mål!

 Välj ut en kristall som kan hjälpa dig manifestera dina drömmar för att göra det här till den bästa hösten någonsin:


Grön Kalcit - Den här kristallen kommer hjälpa dig "dream big" och ständigt påminna dig om att du förtjänar att få allt det du drömmer om.
Svart Obsidian - Den optimala kristallen att ha med när du vill manifestera dina drömmar som dessutom kommer hjälpa dig behålla ditt fokus på att nå dem.
Rosa Kalcit - Self-Love är ju faktiskt grunden till allt och när vi lär oss älska oss själva kommer allt annat falla på plats. Därför är den Rosa Kalciten den optimala kristallen för dig som behöver stärka kärleken till dig själv så du kan leva ditt drömliv!

Skriv ner vad du vill att dina kristaller ska hjälpa dig med och blås sedan in varje unik intention i kristallen som matchar den. Det är precis här, i denna stund, som magin börjar verka! Tacka dig själv för att du tagit steget mot att skapa din drömhöst tillsammans med oss.

Psst.. vill du veta mer om hur du kan dra nytta av Nymånens energier kan du spana in vår e-kurs "Så skapar du ditt drömliv med hjälp av månen".

Är du redo att levla upp och bli den bästa versionen av dig själv denna höst? På Ohlamoon.se kommer vi posta massa härligt innehåll och challenges som håller dig fokuserad och peppad på att nå dina drömmar tillsammans med oss!