Våra fem bästa back to work kristaller

Semestern börjar ta slut och det är back to work som gäller för många av oss. Förhoppningsvis känner du dig utvilad och är redo att hitta tillbaka till dina rutiner (eller kanske är du redo för att skapa nya?) och din inner working babe! Oavsett om du fortsätter jobba hemifrån eller ska tillbaka till kontoret så har vi samlat våra fem bästa back to work crystals för att du ska bli boostad med massa härlig pepp, inspiration och power vibes! 

Grön Aventurin 

Kanske den optimala kristallen att ha med sig när man ska jobba då den sägs kunna ge oss både tur och framgång. Den stärker motivationen och passar egenföretagaren perfekt då den kan boosta ledarskapsförmågor. En must have i väskan för alla bossbabes där ute!

Granat ✪

Den här coola kristallen sägs kunna connecta oss med vår inner power och den uppmanar oss också att följa vår passion i livet. We love it! Inte nog med det, den kan hjälpa oss stay on track för att nå våra drömmar och mål och kan boosta oss med kreativitet och energi dem dagar vi känner oss lite ur balans. En klockren ny jobbkollega med andra ord!

Malakit ✪

Även känd som "the transformer" då den står för förändring och nytänk! Kanske är det dags att boosta din tankeverksamhet med lite nya idéer eller så behöver du hjälp att bryta dig ur ett visst tankemönster. Oavsett vilket problem som dyker upp första tiden tillbaka på arbetsplatsen så kan du och din Malakit tackla det tillsammans. 

Angel Aura Kluster, Golden Angel Aura Kluster & Titankvarts Kluster 

Wow, den här kombinationen får man ju inte direkt nog av! Alla dessa magiska kristaller sägs öka vår kreativitet och hjälper oss hålla humöret på topp! Vi vet att det inte alltid är superkul att lämna sommar och semester bakom sig men med en av dessa "mood boosters" på skrivbordet så kanske övergången blir lite enklare.

Karneol 

Den perfekta kristallen när man vill öka sin kreativitet och boosta sina idéer med massa härlig energi. Du kanske kört fast i ett visst projekt? Eller bara behöver hålla i en kristall några minuter mitt på dagen för att öka din energi? I sådana fall är det här kristallen för dig! 

Vilken kristall har du med dig tillbaka till jobbet? Vi vill veta, tagga oss på @ohlamoon.se!