Allt du behöver veta om våra Kristallkit

Om du har en specifik intention som du vill ha hjälp med att uppnå så finns det inget bättre verktyg än våra färdigkomponerade kristallkit. Vi har med omsorg och noggrann eftertanke valt ut kristallerna som kompletterar varandra och som kan  hjälpa dig med ditt unika kristallbehov! Let the magic begin! 

★ Vad är ett kristallkit?

Ett kristallkit är ett färdigkomponerat kit som innehåller flera kristaller som matchar ett behov eller en intention. Vi har till exempel vårt populära Kristallkit För Nybörjare som passar dig som precis börjat hålla på med kristaller och vill ha en bra grund att bygga vidare din kristallsamling på eller vårt Money Flow Kit som innehåller kristaller som sägs kunna attrahera pengar och framgång. Så oavsett om du vill ha ett kit med dig när du ska ut och resa, hitta din soulmate eller genomgå en förändring så har vi kristallkitet som passar dig. Du som kund kan alltid lita på att våra färdigkomponerade kristallkit är ihopsatta för att ge dig den bästa möjliga förutsättningen för att nå just din intention!

★ Hur använder jag ett kristallkit?

Möjligheterna här är oändliga, det är bara din fantasi som sätter gränser! Du kan lägga påsen med kristaller i ditt hem, ha den med dig i väskan under dagen, ha den på nattduksbordet eller till och med sova med den under kudden. Vart du än är på väg i livet så kan du vara säker på att ditt kristallkit got your back every step of the way!

★ The making of a kit

När vi tar fram ett unikt kristallkit sätter vi oss alltid ner på kontoret och spånar på olika idéer. Vi väger alltid in faktorer som: Viken hjälp vill ni som kunder få av era kristaller, vilka kristaller matchar varandra och vilka kit skulle vi själva vilja ha. Det är en liten vetenskap att få ihop ett kristallkit och ibland är det väldigt knåpigt som när vi skulle sätta ihop alla 12 unika Stjärnteckenkit (alla med olika kristaller.) En hel del research från internet och böcker om astrologi gjordes men vi vägde också in den så kallade "Oh La Moon Faktorn" som helt enkelt handlar om att vi gör saker lite annorlunda än många andra kristallåterförsäljare. Vi försöker alltid spetsa våra produkter med vår egen vibe som blivit lite av vår signatur och den återspeglar sig också i våra kristallkit där vi har mycket fokus på att peppa våra kunder till att förverkliga sina drömmar! Och såklart boostar vi alltid det vi skapar med lite extra mycket kärlek! 
När vi sedan spikat vilka kit som ska tas fram sätter vi oss ner och designar passande beskrivningar, eventuellt ritualer och utformar det unika infokortet som kommer med i kristallkitet. För oss är det visuella otroligt viktigt och vi lägger ner mycket tid på att våra kit ska kännas genomtänkta och snygga så du som kund blir nöjd!

★ Våra 5 toppsäljare!

1. Kristallkit för Nybörjare - Ja, det är många som hittat till kristallernas magiska värld och det värmer såklart våra hjärtan lite extra när kristallresor startar här på Oh La Moon med ett "Kristallkit För Nybörjare"

2. Stjärnteckenkit - Det var som sagt lite knåpigt att få ihop men WOW, vad det var värt det! Responsen på våra 12 unika Stjärnteckenkit har varit otrolig! 

3. Dream Big Kit - Ett numera nästa ikoniskt Oh La Moon kit då vi alltid uppmanar er att just "dream big" och för just det här kitet får vi ge credd till vår grundare Josefin för det var hon som sa "Vi MÅSTE ha ett Dream Big Kit hörni" och hon hade rätt!

4. Crystals and Chill Kit - Det här var ett av våra absolut första kit och är en take på uttrycket "Netflix and Chill" och guess what, ni fullkomligt älskar det. Det här är kristallkitet flest av er har på nattduksbordet!

5. New Moon och Full Moon Ritual Kit - Vi skapade dessa kit helt utifrån vad vi själva alltid vill ha med oss under våra Månritualer, ni gillade vad ni såg och slog till! En riktig Oh La Classic!

Äger du ett av våra Kristallkit? Tagga oss gärna på @ohlamoon.se ★