FULLMÅNE I FISKEN 2/9-2020

Happy Full Moon! På onsdag den 2/9 är det fullmåne i den spirituella Fiskens tecken. Den här fullmånen handlar om balans och kommer bjuda på spirituella energier som kommer hjälpa dig att boosta din självkänsla och relationen till dig själv. Let the magic begin! 

Fisken är det mest spirituella stjärntecknet som finns och vi kommer därför att bjudas på lite extra magiska energier under onsdagens Fullmåne. Vi befinner oss just nu i Jungfruns period som handlar om self worth, att tune in till vår feminina energi (Yin), lyssna på vår intuition och hitta vårt purpouse i livet.

Eftersom att fullmånen inträfar i Fiskens tecken som är Jungfruns motsatstecken, så kommer den här fullmånen handla mycket om balans. När Jungfrun som är perfektionist och ofta fastnar i små detaljer, så kommer Fisken och påminner oss om att lita på att allt kommer lösa sig och bli bra. Och när Fisken lätt fastnar i en drömvärld drar den realistiska Jungfrun ner Fisken på jorden.

Vi tycker att fullmånen i Fiskens tecken inte hade kunnat komma vid ett bättre tillfälle då hösten för oss handlar om att hitta tillbaka till balansen i livet efter en lång och härlig sommar. Så ta dig tiden att göra ditt Soul Work den här veckan för att kickstarta igång hösten tillsammans med oss och med både Jungfruns och Fiskens magiska energier! Wow, vi är så taggade!

Feel Good Card Deck Ritual

Ta fram din Feel Good Card Deck och blanda den medans du säger "jag är redo att ta emot dina budskap" antingen högt eller tyst för dig själv. När du blandat klart lägger du ut kortleken framför dig och väljer ut tre kort. Låt din hand svepa över korten och känn in om du är extra dragen till tre stycken och kom ihåg att alltid dra dina kort med den spirituella vänsterhanden! Dessa tre frågor passar perfekt denna Fullmåne men du kan såklart ställa tre egna också:

  • Vilken energi behöver jag för att boosta mitt Self-Worth?
  • Vilken energi kommer hjälpa mig lita på min intuition?
  • Vad måste jag fokusera lite extra på denna höst för att hitta balans i livet?

Ställ en fråga i taget och vänd sedan upp korten från vänster till höger.

Kristallerna som passar extra bra denna Fullmåne

Full Moon Ritual Kit  - Det optimala kitet att ha som grund till alla dina fullmåneritualer!
Scolosit
- En kristall som hjälper oss connecta med vår spiritualitet och universum, den kommer fånga upp Fiskens energier och boosta dig med dem utan problem!
Rosa Selenit - Denna kristall kommer öppna upp ditt hjärta för nya äventyr och är den perfekta kristallen att ha med sig när vi kickstartar igång hösten. 
Ny Jade Kula - Balance is the key! Ny Jade är inte bara perfekt att använda under fullmånen utan den kommer även vara din bästa vän under hösten.
Rosa Kalcit - Self Love Kristallen som harmoniserar otroligt bra med Jungfruns feminina och omhändertagande energier. En riktig måste ha kristall i samlingen och denna Fullmåne!

ÄR DU TAGGAD PÅ DEN KOMMANDE FULLMÅNEN? VI VILL VETA ALLT, TAGGA OSS PÅ @OHLAMOON.SE