10 steg för att leva som en Moon Friend

Join the Moon Friend Squad! I den här artikeln delar vi tio saker du kan göra i din vardag för att leva som en riktig Moon Friend. Nu kör vi! 

1. Ha alltid en kristall i väskan
Vi har kristaller överallt och vi älskar att bära med dem i väskan för att hela tiden boostas med deras magiska energier. Välj ut vilka kristaller du behöver lite extra just nu, lägg dem i väskan och let the magic begin!

2. Börja varje dag med att att sätta en intention
Styr din dag i den riktningen du vill genom att börja varje morgon med att checka in med dig själv och sätta en intention för dagen. Vi lovar att det är ett life hack!

3. Ta vara på energierna under varje stjärnteckenperiod
Varje stjärnteckenperiod kommer med unika energier som påverkar oss på olika sätt. Just nu är vi tex inne i Jungfruns period som handlar om att boosta vår självkänsla och att följa vårt purpose i livet.

4. Inred ditt hem med kristaller
Sprid Good Vibes i ditt hem genom att inreda alla rum med kristaller. Vi älskar att inreda med våra magiska Oh La Exclusives.

5. Få dagliga meddelanden från Universum via din Feel Good Card Deck
Dra ett kort från din Feel Good Card Deck varje dag och låt Universum guida dig i rätt riktning.

6. Var ute i naturen för att connecta med Mother Earth
Gå ut i naturen för att fylla på med ny energi och för att grunda dig. Glöm inte att ta med dina kristaller för ge dem en extra boost!

7. Lev i takt med Månens olika faser
Skapa ditt drömliv med hjälp av månens olika faser! Sätt nya mål och intentioner vid varje nymåne och släpp taget om det du inte längre vill ha i ditt liv när det är fullmåne. Psst! Klicka här för att lära dig mer om månens olika faser och energier. 

8. Kommunicera med Universum via ditt sign
Universum kommunicerar med oss på många olika sätt och ett av de roligaste sätten är via signs. Välj ditt sign (tex ett djur eller ett nummer) och när du ser det vet du att du är på rätt väg. Keep your eyes open!

9. Rena bort bad vibes med en Salviabunt
Rena ditt hem, dina kristaller och din egen energi med hjälp av den naturliga rökelsen Salvia. Glöm inte att öppna ett fönster så att den gamla energi har någonstans att ta vägen och för att bjuda in good vibes!

10. Connecta med andra Moon Friends
Skapa ett härligt community med andra Moon Friends som du kan dela din spirituella livsstil med. Psst! Klicka här för att gå med i vår Facebookgrupp om du är peppad på at connecta med andra Crazy Crystal Ladies där ute.

Psst! Glöm inte att följa oss på Instagram för med magi i vardagen. Klicka här @ohlamoon.se ★