Allt du behöver veta om Mars Retrograde

Mars is in retrograde (9 september-13 november)! Hur kommer du påverkas av det här och finns det några kristaller som du kan ha med dig under den här perioden för att ta vara på alla energier och boosta dig själv? Absolut! I den här artikeln har vi samlat ALLT du behöver veta, let the magic begin! 

Mars är den eldiga planeten som styr alla fire signs, så kort och gott -det är starka energier som är i retrograde just nu. Denna retrograde kan göra att vi känner oss blockerade, överstimulerade och frustrerade. Framförallt stjärntecken som Vädur, Lejon och Skytt som är eldtecken kan påverkas extra starkt och det redan korta tålamodet blir tyvärr ännu kortare under den här perioden.

Men Mars retrograde kommer såklart inte bara med utmanande energier utan den kommer också med energier som kan boosta oss med känslan av att vi vill röra oss framåt mot våra mål och röja undan hindren som finns på vägen och blockerar oss. Allt handlar om att vi måste omvandla vår inre frustration till motivation. Ta verkligen vara på dessa kraftfulla energier för att komma närmre dina drömmar och mål denna höst! Nu jäklar Moon Babes, you got this!

Mars kommer testa oss alla på olika sätt under den här perioden (beroende på vad våra mål är.) Detta test kommer handla om något vi verkligen vill ha, men som vi känner oss blockerade från att få. Mars energier kommer pusha oss utanför vår "comfort zone" och tillåta oss våga lite mer än vi kanske gör i vanliga fall, allt för att vi ska bli den bästa versionen av oss själva. Så ta dig tiden att reflektera inåt, vart är du påväg? Lägger du din energi på rätt saker? Kan du skifta din energi för att höja din motivation? Vi vet att det kan kännas svårt och läskigt att bryta upp och ändra sina rutiner men det här är nödvändigt för att vi ska kunna växa både inåt och utåt, your dream is waiting for you on the other side of your comfort zone! 
Mars Retrograde must haves:

Granat  - Den optimala kristallen för den här perioden, den står för power och att man ska våga följa sin passion i livet! Den sägs också kunna inspirera oss till att leva livet fullt ut och hjälper oss stay on track de dagarna vi känner oss lite obalanserade.

Orange AventurinDen här kristallen sägs kunna hjälpa oss med känslor som osäkerhet och kritiska tankar som blockerar oss från att vara vårt bästa jag. Den sägs också boosta oss med massa härlig energi och pepp!

Ny Jade - Den här kristallen är en perfekt kompis under Mars Retrograde när vi kan känna oss överstimulerade och blockerade. Ny Jade kommer hjälpa oss balansera vårt mind och lösa upp våra inre blockeringar. Balance is the key!

HAR DU KÄNT AV MARS RETROGRADE? VI VILL VETA ALLT, TAGGA OSS PÅ @OHLAMOON.SE!