Så manifesterar du dina drömmar med hjälp av nymånen i Jungfruns tecken

Är du peppad på att manifestera dina drömmar? Hurra, för att det är precis det som nymånen i Jungfruns tecken handlar om. I den här artikeln berättar vi allt du behöver veta för att du ska kunna ta vara på torsdagens nymåne till max och hur du kan manifestera dina drömmar med hjälp av nymånens energier. Let the magic begin!

När det är nymåne är det den bästa tiden att sätta nya mål, påbörja nya projekt och skapa nya rutiner. Vad drömmer du om? Hur vill du att ditt liv ska se ut om fem år? Nymånen i Jungfruns tecken påminner dig om att du måste put in the work för att nå dina drömmar och skapa dig ditt drömliv, och energierna under torsdagens nymåne är här för att peppa dig!

Skapa små ritualer i vardagen

Det är de små sakerna du gör varje dag som kommer hjälpa dig att skapa ditt drömliv och ett av de bästa sätten är att skapa små ritualer i vardagen. Om du gör en liten sak varje dag så har du kommit 365 steg närmre din dröm om ett år. Så varför inte sätta igång redan idag? Let the magic begin!

Tre ritualer vi gör varje dag för att ta oss närmre våra drömmar:

★ Skapa en härlig morgonritual! Börja varje dag med att checka in med dig själv, meditera med dina kristaller och sätt en intention för dagen för att medvetet styra din dag i den riktningen du vill. Vi lovar att det är världens bästa lifehack!

★ Bär med dig dina kristaller i vardagen! När du har med dig dina kristaller i vardagen kommer du hela tiden påminnas om dina drömmar och det du vill manifestera in i ditt liv.

★ Skriv av dig! Ta fram block och penna och skriv ner allt som kommer upp för att free your mind från tankar, känslor, rädslor och andra saker som kan blockera dig från att nå dina drömmar. 

Vilka ritualer vill du lägga till i din vardag för att göra ditt liv lite härligare och för att ta dig närmre dina drömmar? Att göra en kopp te och läsa en bok kan vara en ritual, att ta en promenad och lyssna på en podd kan vara en ritual, att meditera med dina kristaller kan vara en ritual, att ta en pepp-fika med dina vänner kan vara en ritual. Nu är den bästa tiden att skapa nya härliga ritualer som kommer hjälpa dig att skapa ditt drömliv!

Här är kristallerna som kan hjälpa dig att manifestera dina drömmar:

Svart Obsidian står för förändring och fokus och är därför den ultimata manifestationskristallen. Programmra den med dina drömmar och let the magic happen!

★ Månsten hjälper dig att lita på Universum och din intuition, något som är viktigt när du vill manifestera dina drömmar.

★ Clear Quartz står för klarhet och sägs kunna förstärka dina intentioner och andra kristallers egenskaper. Helt klart en must have i kristallgarderoben!

★ Manifest Kit innehåller kristaller som är ultimata när du vill manifesera dina drömmar. Ett perekt kit att ha med dig när det är nymåne!

★ Dream Big Kit vad drömmer du om just nu? Programmera kristallerna i det här kitet, bär med dem i väskan och let the magic happen!

Vill du lära dig mer om nymånen och hur du kan skapa dig ditt drömliv med hjälp av månens faser? Klicka här för att spana in vår onlinekurs om månen!