Allt om Vågens period - Balans, inner peace och relationer

Den här veckan går vi in i Vågens period (23 september-22 oktober) som handlar om balans, inner peace och relationer. I den här artikeln berättar vi hur du kan göra för att hitta balans i livet och inom dig själv under Vågens period. Let the magic begin! 

På torsdag lämnar vi Jungfruns period som för många har varit fullproppad med roliga planer, långa checklistor och mycket energi. Istället går vi in Vågens period som handlar om att komma ner i varv, hitta tillbaka till balansen i livet och att stärka relationen till oss själva och andra. 

"Do whatever you need to do to feel balanced." 

Vågens period påminner dig att om allt börjar inom dig. För att få balans i livet måste du först hitta balans inom dig själv, och för att stärka dina relationer måste du börja med att stärka den viktigaste relationen du har i ditt liv - Relationen till dig själv. Hur du älskar dig själv speglar också hur du ger och tar emot kärlek från andra. Love yourself first!

Vi på Oh La Moon älskar att använda kristaller som ett verktyg när vi vill boosta kärleken till oss själva och hitta inre balans. Här är några av våra favoritkristaller som är ultimata att använda under Vågens period.

Kristaller för mer balans i vardagen

★ Stjärnteckenkit Vågen är såklart det ultimata kitet för dig som är Våg eller för dig som vill boosta dig med Vågens energier och egenskaper. Kitet innehåller kristaller som kan hjälpa dig att hitta balans i vardagen, inom dig själv och i dina relationer.

Ny Jade står för balans och sägs hjälpa dig att se, förstå och förändra det som behövs för att du ska hitta balans i livet.

Selenit är en renande och lugnande kristall som är känd för att kunna ge dig "deep peace". 

★ Zebra Jasper är en kristall som sägs kunna balansera din Yin och Yang och påminner dig om att allt inte är svart eller vitt. 

Agat sägs kunna hjälpa dig connecta med ditt inner center så att du kan få mer balans i livet och lättare hitta tillbaka till ditt fokus, din inspiration och din inner peace.

Lepidolit med Rosa Turmalin är connectad med vårt hjärtchakra och sägs kunna balansera våra känslor. 

När känner du dig som mest balanserad? Vi på Oh La Moon vill uppmana dig att ta extra mycket tid under Vågens period till att göra saker som hjälper dig att stärka kärleken till dig själv, hitta inner peace och balans. För att när du älskar dig själv och när du är i balans, kommer också dina relationer stärkas och allt runtomkring dig att vara i balans. Här är fyra saker du kan göra för att connecta inåt, stärka relationen till dig själv och få mer balans i vardagen:

★ Meditera med dina kristaller och dra ditt fokus till hjärtat för att connecta inåt.

 Ta en promenad i skogen för att grunda dig och fylla på med ny energi. Psst! Glöm inte att ta med dina kristaller för ge dem en extra boost.

★ Skapa en rutin som du kan göra varje dag för att stärka kärleken till dig själv och hitta inner peace. Tex en härlig morgon- eller kvällsrutin.

★ Ta hand om dig själv lite extra, tex genom att laga en näringsrik middag eller att ta ett härligt bad.

"Find Your Balance!"

Var nyfiken under den här perioden och lägg märke till vad som funkar bäst för dig, skapa nya feel good-rutiner och tillåt dig själv att komma ner i varv. Balance is the key! 

Följ oss på Instagram för mer magi i vardagen @ohlamoon.se