Därför älskar vi annorlunda kristaller

Har du någon gång fått hem en kristall som inte sett ut som du tänkt dig? Den kanske har en annorlunda form, är lite skrovlig eller kanske till och med har en liten spricka i sig? Vad skulle du tänka om vi säger att dessa kristaller faktiskt är perfekta precis som dem är? Nu ska vi förklara varför!

Du öppnar din Oh La Moon beställning med spänning och förväntan och.. åh nej, den där Rökkvartsen ser ju inte ut som den du såg på bilden, det måste ha blivit något fel! Nej, ibland har det faktiskt inte blivit det. Alla kristaller ser olika ut och det är det som gör dem unika! Man får inte glömma bort att kristaller är naturmaterial som bryts direkt ur jorden och det är helt omöjligt att få alla kristaller att se lika ut. Kristallerna skiljer sig i färg, form och till och med yta beroende på vart dem kommer ifrån. 

När vi startade vår webshop plockade vi bort alla kristaller som inte riktigt såg ut som alla andra eller hade något som inte kändes "perfekt" men vi insåg ganska snabbt hur dumt och slösaktigt det var. Det var ju inget fel på kristallen, den var ju bara lite annorlunda. Dessa kristallerna har exakt samma energier och vi borde istället uppskatta dem för vad dem är och vad dem står för: att allt inte alltid är perfekt och att vi istället kan jobba tillsammans med dessa kristaller för att påminna oss om att trots våra egna brister så är vi ju faktiskt AMAZING! 
Vi får ibland meddelanden om dessa "operfekta" kristaller men det kanske är precis den kristallen du behöver i ditt liv just nu? Du kanske behöver reflektera över att allt inte alltid är perfekt och att den här kristallen faktiskt innehåller samma energier som den kristallen du sett på bild. Du kanske till och med kan connecta med den här kristallen på ett djupare plan och påminna dig själv om att precis som den här kristallen är du också grym precis som du är trots dina brister. Lita på att just den här kristallen kom till dig för en anledning. 
Kom ihåg att det är dessa små skavanker och fel som hjälper till att göra varje kristall unik, brister kan med andra ord vara ren magi!

Psst.. Vi vill understryka att det är skillnad på en "operfekt" kristall som har en liten repa/spricka i sig och en kristall som gått sönder i frakten och är trasig. På bilden här nedanför visar vi skillnaden på en Selenit.

Har du en "defekt" kristall som du älskar? Tagga oss gärna på @ohlamoon.se!

Kommentera

All comments are moderated before being published