Hitta ditt life purpose med hjälp av fullmånen i Vädurens tecken

Moon Friends, är ni redo för torsdagens fullmåne? I den här artikeln berättar vi vad fullmånen i Vädurens tecken står för och vad du kan göra för att ta vara på fullmånens energier 

På torsdag är det fullmåne i Vädurens tecken som står för passion, motivation och påminner oss om att vi alla har ett life purpose och ett mission i livet. Oavsett om du redan vet vad ditt purpose är eller inte, så kommer den här fullmånen peppa dig och ge dig power till att göra det som krävs för att du ska leva ditt life purpose!

För att vi ska kunna hitta vårt life purpose måste vi sluta lyssna på alla andra, sluta göra det som vi TROR är det rätta och istället stanna upp och lyssna på vårt hjärta. Vad vill JAG egentligen? Vad mår JAG bra av? När är JAG som lyckligast?

Tre saker att reflektera över den här fullmånen:
★ Vad är din superpower?

★ Vad boostar dig med energi, får dig att glömma bort tiden och allt som händer runtomkring dig?

★ Vad tar din energi och hindrar dig från att leva ditt life purpose? Släpp taget om det den här fullmånen!
Kristaller för fullmånen i Vädurens tecken
För oss är kristaller ett kraftfullt verktyg som vi använder varje dag för att stanna upp, lyssna inåt och påminna oss själva om vårt life purpose. Det gör vi bland annat genom att programmera våra kristaller med en intention, meditera med dem eller genom att bära med kristallerna i vardagen.

5 kristaller för dig som är peppad på att förstå/leva ditt life purpose:

★ Aqua Aura sägs hjälpa dig att få ditt mind, body & spirit back on track och hjälper dig att hitta ditt purpose i livet.

★ Citrin boostar ditt självförtroende och din inner power, peppar dig och fyller på dig med ny energi. 

★ Aventurin är en framgångskristall som sägs ge dig ny inspiration och motivation när du behöver.

★ Labradorit är en spirituell kristall som sägs kunna stärka din intuition och hjälper dig att hitta ditt life purpose.

★ Polykrom Jaspis grundar dig och boostar dig samtidigt med energin du behöver för att take action. 

Vädurens fullmåne påminner dig också om att ALLT är möjligt och peppar dig att fortsätta oavsett om du tappar motivationen, din inspiration eller energi. You can do it! 

Vill du lära dig mer om fullmånen och hur du lever i takt med månens faser för att skapa dig ditt drömliv? Klicka här för att läsa mer om vår kurs om månen!