"Kristallerna har förändrat mitt liv och hjälpt mig att hitta mig själv"

Säg hej till Moon Sister Debbi som är vår senaste stjärna på Oh La Moon! I den här artikeln får ni veta mer om hur kristallerna har förändrat Debbis liv och hur hon använder dem i vardagen för att manifestera drömmar och stärka kärleken till sig själv ❥

Vad är din roll på Oh La Moon?
Just nu är jag en stolt praktikant och jag är jättetacksam över det, för det känns verkligen som att jag har hittat hem. Jag har fått fem nya Moon Sisters med samma livstil och intressen som mig, och varje dag här på kontoret ser olika ut eftersom att jag hoppar in lite överallt och vill gärna lära mig så mycket som möjligt. Uppgifterna varierar mellan att hjälpa till med ordrar, göra kit & Spirit Mists, hämta paket, vara i butiken, delta på olika workshops, gästa podden (klicka här för att lyssna på mitt avsnitt) med mera. 

Det är det som är det roliga med praktik tycker jag, att man själv bestämmer hur långt man vill gå. Och med det sagt så vill jag även säga - Var inte rädd för att söka praktik på din drömarbetsplats, våga ta för dig och visa vad du går för. Dream Big! 

Hur använder du dina kristaller?
Mina kristaller är mina bebisar och jag behandlar dem precis som allt annat jag älskar. Jag pussar på dem, sover med dem, mediterar med dem, har dem i BH:n och i fickorna för att deras närhet gör mig lugn och grundad. Varje gång jag ser en kristall blir jag påmind om vad den står för. Att ha dem utspridda i hemmet gör att jag känner mig skyddad mot allt, men främst mot negativ energi. Kristallerna har verkligen förändrat mitt liv och hjälpt mig att hitta mig själv! 

Vad har du på ditt kristallaltare?
Mitt altare är nytt, jag har precis fått det av mamma. Jag har inte hittat någon bra plats åt det än så nu står altaret på köksbordet där kristallerna får solljus när det är soligt ute. Jag har min Malakit högst upp, en Apatit och Grön Kalcit i mitten och Akvamarin och Selenit längst ner. En perfekt mix av allt jag behöver just nu - förändra, manifestera och det spirituella såklart. 

Tidigare hade jag alla mina kristaller i sovrummet men nu har jag också börjat sprida ut och inreda hemmet med mina kristaller. Jag är även ett stort fan av ljus och rökelser och är ständigt på jakt efter nya. Doftmässigt så gillar jag Palo Santo mest men jag känner att Salvian renar mer. Våra Chakra Balms är också en ny favvo, jag har den för hjärtchakrat som jag smörjer in mitt hjärtchakra med varje kväll, älskar doften!

Berätta om en ritual som du gillar att göra med dina kristaller
Min favoritritual att göra med kristallerna är helt klart min cirkel som jag gör några gånger i månaden när jag känner att det behövs. Det är som en meditation fast på en mer spirituell nivå skulle jag säga. Jag känner efter vilka kristaller jag vill jobba med runt om mig och hur dem ska ligga, här finns det inget rätt eller fel. För mig brukar det vara olika varje gång men de mest spirituella kristallerna som tex. Selenit, Angel Aura och Akvamarin brukar ligga längst fram. Sedan sätter jag på lugn musik och tänder ljus och rökelser.

Den här ritualen gör jag alltid på kvällar för att jag känner att den blir mer kraftfull när det är mörkt ute och ljusets effekt blir starkare. När jag har gjort den här ritualen och verkligen varit närvarande och beredd att se så har jag fått saker visade för mig av Universum. Det har skett efter djupa andetag och efter att jag har tittat in i ljuset ett tag. Däremot så har detta också gjort att det blir lite svårare för mig att få till meditationen eftersom att jag nu vill titta hela tiden. Jag fick faktist ett bra tips av en kund nyligen, att lägga en handduk för ögonen när jag ska meditera framöver. Så det ska jag testa!

Vilken är din favoritkristall just nu?
Det var en svår fråga, haha! Men jag säger min Gröna Kalcit som hjälper mig att nå mina drömmar! 

Vill du lära känna Debbi ännu mer? Lyssna på dagens avsnitt av Soul Care Podden där hon berättar hur kristallerna har förändrat hennes liv och hur de har hjälpt henne att hitta sig själv. Klicka här för att lyssna!