NYMÅNE I VÅGENS TECKEN ☾

Hurra, det är dags att sätta nya intentioner och mål! På fredag den 16/10 är det Nymåne i den balanserande Vågens tecken. Let the magic begin! När vi lever i takt med månen så blir varje Nymåne en chans till nystart och vi får möjligheten att börja om, bryta dåliga vanor och starta nya spännande projekt. Det här är bland det absolut bästa vi vet och vi längtar efter varje Nymåne! Den här Nymånen inträffar i Vågens tecken och det handlar mycket om balans och våra inre relationer. Vågens energier påminner oss om hur viktigt det är att vi hittar vår inner balance för att må så bra som möjligt. Det handlar också mycket om vår inre kommunikation och hur vi bemöter oss själva och våra egna känslor.

Fokus på vår inre relation denna Nymåne 

Den här Nymånen kommer vi göra en ritual med fokus på att stärka relationen vi har till oss själva. Vi har flera olika relationer inom oss, en relation till våra känslor, en till våra kroppar, en till våra tankar och till och med en till våra drömmar. Tune in till dig själv och känn efter hur du mår i alla dina olika relationer denna Nymåne.

☾ Finns det någon relation inom dig själv som du mår mindre bra i?

☾ Har du en bättre relation inom dig själv som du kan ta lärdom ifrån? 

Ett enkelt och kraftfullt sätt att se över relationen man har med sig själv kan vara att uppmärksamma hur man tilltalar sig själv. När du till exempel står i spegeln och tittar på dig själv, eller skriver ner dina drömmar vilken affirmation väljer du att mata dig själv med.

☾ En upplyftande och peppande eller en nedlåtande och nedvärderande?  

☾ Skulle du säga det du säger om dig själv till någon annan?

☾ Har den här affirmationen någon positiv effekt på din relation till dig själv eller är det något du kan släppa taget om?

Att mata oss själva med nedlåtande affirmationer kan vara något vi gör helt omedvetet i vårt huvud och det är därför perfekt att uppmärksamma detta för att kunna göra ett skifte i vårt mind och istället börja vårda relationen vi har med oss själva denna Nymåne. Vi är vår egen bästa vän och relationen vi har till oss själva är den viktigaste relationen vi har hela livet. It starts and ends with you.

Kristaller som passar den här Nymånen 

New Moon Ritual Kit - Det här kitet innehåller alla kristaller du kan tänkas behöva för en lyckad Nymåneritual.

Jadekula - En balanserande kristall som hjälper oss öppna upp vårt hjärta för att bjuda in kärlek, pepp och abundance.

Rosa Selenit - Öppnar upp vårt hjärtchakra för kärlek och nya äventyr. 

Stay Grounded Kit - Ett perfekt kit att ha med sig om man vill jobba med att stärka relationen till sig själv då det hjälper oss bli mer grundad och connectad med våra känslor.

Self Care Journal - Vårt magiska anteckningsblock som är perfekt att ha med sig när man ska skriva ner sina nya mål inför den kommande perioden.

Psst.. är du sugen på att göra en Nymåneritual tillsammans med oss? Det finns platser kvar på vår workshop den 15 oktober. Sign up here!