"Jag har alltid kristaller på mitt skrivbord för att få extra kreativitet när jag ritar"

Säg hej till Moon Sister Elin som är Webshopsansvarig här på Oh La Moon! I den här artikeln berättar Elin om hennes favoritritual, hur hon använder sina kristaller i vardagen och vad hon gör varje morgon för att göra dagen lite extra magisk 

Vad är din roll på Oh La Moon?
Jag är webbshopsansvarig på Oh La Moon! Håller koll på webbshoppen, köper in kristaller och annat som behövs till packning av era härliga beställningar. Jag är också den som svarar på supportmailen. Sen hjälps vi åt med högt och lågt här på kontoret.

Hur använder du dina kristaller?
Jag har med mig dem om dagarna, i väskan, BHn eller jackfickan. Jag sover med alltid med en Blå Kalcit under kudden, eller den hamnar oftast mellan madrassen och sänggaveln. Jag har dem framme på olika platser i hemmet, i alla rum förutom balkongen haha. När jag mediterar sitter jag alltid med min Selenit Touchstone som jag har älskat sen dag ett! Jag fick hem den från Oh La Moon innan jag började jobba här. När jag yogar eller gör ritualer har jag alltid kristaller med mig på mig eller runt om mig, eller när jag sitter vid mitt skrivbord och ritar för att få extra kreativitet. På jobbet har jag också kristaller på mitt skrivbord, ja men ni hör ju, de är ju överallt <3 Det finns inget fel sätt att använda sina kristaller på!Vad har du på ditt kristallaltare hemma?
Jag har en selenitljuslykta, Salvia, eteriska oljor, och kristaller såklart. Just nu har jag ett Ametistkluster, rå Rosenkvarts, Svart Rutilkvartstorn, Clear Quartz spets, Selenit Touchstone, Labradorit, heart chakra balm, och Oxöga. 

Bredvid själva altaret har jag orakelkortlekar, anteckningsblock, penna, tändare, yogamatta och en meditationskudde. Jag sitter oftast vid mitt altare på morgonen för att tune in och starta dagen på bästa sätt. Jag älskar att starta dagen här med mina kristaller, en kopp matcha och en grundande olja i diffusern. Då har jag gett mig själv de bästa förutsättningarna för en bra dag oavsett vad jag ska göra eller vad som än händer så har jag kvar den här stunden i kroppen.Berätta om en ritual som du gillar att göra med dina kristaller
Att ta ett bad i epsomsalt-blandning med eteriska oljor, tända en rökelse, levande ljus, sätta på avslappnade musik. Ha kristaller på badkarskanten och i badet - de som tål vatten, bara ligga och rena min mind spirit and body. Riktigt self love moment! Här är en spellista jag brukar spela på repeat, japp repeat.

Vilken är din favoritkristall just nu?
Mina favoriter just nu är Labradorit och rå Celestin - kan inte välja en :) Min återkommande favorit är Selenit. Den finns alltid med mig.

Vill du lära känna Elin ännu bättre? Följ henne på Instagram här!