Allt du behöver veta om Skorpionens period

Är du redo för Skorpionens period? I den här artikeln berättar vad den här perioden står för, vilka energier vi kan förvänta oss och vilka kristaller som är ultimata att använda. Let the magic begin 

Skorpionens period är en tid för inner work. Stanna upp och blicka inåt för att lära känna dig själv och förstå dina känslor på ett djupare plan. Var modig, nyfiken och tillåt dig själv att känna alla dina känslor, utan dömande. Under den här perioden kan situationer uppstå som kommer hjälpa dig att växa som person, så just nu är det extra viktigt att alltid stå i din egen sanning och att lita på din intuition. Glöm inte bort att allt som händer är för ditt högsta bästa - Du är redo för en transformation! Kitta upp dig med kristaller och gör ditt Soul Work för att grunda dig, connecta med dig själv och för att få inner peace .

"Nothing Changes If Nothing Changes."

Något som är extra viktigt under den här perioden är att vara extra snäll mot dig själv och boosta dig med extra mycket kärlek. Planera in tid för Self Care varje vecka, spendera tid med människor som supportar dig och ge dig själv det du känner att du behöver varje dag. 

4 steg till att maxa Skorpionens period:

★ När är du som mest connectad med dig själv och din intuition? Tex när du mediterar, är ute i naturen eller lyssnar på musik. Gör extra mycket av det under Skorpionens period och skriv ner alla tankar och känslor i ett Notebook som kommer upp. De har något viktigt att säga dig! 

★ Våga se och lär känna alla sidor hos dig själv! För att vi ska kunna utvecklas måste vi också förstå och våga lära känna ALLA sidor hos oss själva. Var nyfiken och utforska dig själv på djupet för att förstå vad det är som blockerar dig och vad det är som får dig att skina ditt starkaste. 

★ Vad behöver du förändra i ditt liv för att må bättre och nå dina drömmar? Stora förändringar i livet börjar med små förändringar i vardagen. Följ din sanning och gör det som känns bäst för dig. Och psst - Glöm inte att lyssna på din intuition och att det är DU som har makten över DITT liv!

★ Att gå igenom förändringar är inte alltid lätt och kan ibland kännas läskigt. Men du BEHÖVER gå igenom förändringar för att kunna växa, bli den bästa versionen av dig själv och leva ditt drömliv. Boosta dig själv med Self Love och ta hand om dig själv lite extra under Skorpionens period för att fylla på med kärlek - Glöm inte att älska dig själv genom alla situationer och oavsett vad det är som kommer upp under den här perioden! 

Must have-kristaller under Skorpionens period:

★ Svart Obsidan är en grundande kristall som också sägs kunna skydda din energi. Perfekt att ha med dig i fickan om du behöver grundning under dagen. 

★ Selenit är en kristall för inre lugn som också sägs kunna rena din energi. Perfekt att använda vid meditation eller att lägga under sängen för att rena din energi under natten. 

Ametist står för lugn och stärker din intuition. Använd den när du känner dig uppe i varv eller om du har mycket runtomkring dig. 

★ Lepidolit är en kristall som sägs kunna lugna och balansera dina känslor och ditt inre. 

Rosenkvarts stärker kärleken till dig själv och påminner dig om att du är perfekt precis som du är. 

Skoriponens Stjärnteckenkit är perfekt för dig som är Skorpion men passar också dig som vill boosta dig med Skorpionens energier och egenskaper.

Är du redo för en transformation? Ha med dig dina kristaller i väskan, gör ditt Soul Work och let the magic begin! ★