Allt du behöver veta om Skorpionens period

På fredag lämnar vi Vågens period och går in i Skorpionens period (23 oktober - 21 november) som handlar om TRANSFORMATION - Det är dags att bli en 2.0 version av dig själv! I den här artikeln berättar vi allt du behöver veta om perioden och vilka energier vi kan förvänta oss.

Skorpionens period handlar om förändring, att lyssna på din intuition och påminner dig om att du har makten över din egna verklighet, dina drömmar och ditt liv. Det är dags att lyssna inåt, lära känna alla dina sidor och förändra det som du behöver för att bli den bästa versionen och leva ditt drömliv. 

"Nothing Changes If Nothing Changes."

Vi på Oh La Moon kommer följa de här fyra stegen för att ta vara till Skorpionens period och energier till max. För att boosta vår intuition, lära känna oss själva bättre och förändra det som behöver förändras. Är ni med oss Moon Friends? 

4 steg till att maxa Skorpionens period:

★ När är du som mest connectad med dig själv och din intuition? Tex när du mediterar, är ute i naturen eller lyssnar på musik. Gör extra mycket av det under Skorpionens period och skriv ner alla tankar och känslor i ett anteckningsblock som kommer upp. De har något viktigt att säga dig! 

★ Våga se och lär känna alla sidor hos dig själv! För att vi ska kunna utvecklas måste vi också förstå och våga lära känna ALLA sidor hos oss själva. Var nyfiken och utforska dig själv på djupet för att förstå vad det är som blockerar dig och vad det är som får dig att skina ditt starkaste. 

★ Vad behöver du förändra i ditt liv för att må bättre och nå dina drömmar? Stora förändringar i livet börjar med små förändringar i vardagen. Följ din sanning och gör det som känns bäst för dig. Och Psst - Glöm inte att lyssna på din intuition och att det är DU som har makten över DITT liv!

★ Att gå igenom förändringar är inte alltid lätt och kan ibland kännas läskigt. Men du BEHÖVER gå igenom förändringar för att kunna växa, bli den bästa versionen av dig själv och leva ditt drömliv. Boosta dig själv med Self Love och ta hand om dig själv lite extra under Skorpionens period för att fylla på med kärlek - Glöm inte att älska dig själv genom alla situationer och oavsett vad det är som kommer upp under den här perioden! 

Månfaser under Skorpionens period:

☾ First Quarter i Stenbocken - 23 oktober

☾ Fullmåne i Oxens tecken - 31 oktober

☾ Last Quarter i Lejonets tecken - 8 November

☾ Nymåne i Skorpionens tecken - 15 november

Vill du lära dig med om månen och hur du kan skapa ditt drömliv genom att leva i takt med månens faser? Klicka här för att läsa mer om vår onlinekurs!

Under Skorpionens period kan vi stöta på en del utmaningar och situationer som kommer hjälpa oss att växa, utvecklas och bli en 2.0 version av oss själva. Glöm inte att följa din egen sanning och din intuition oavsett vad som händer, för att den har alltid rätt! Kitta upp dig med kristaller och gör ditt Soul Work för att grunda dig, connecta med dig själv och för att få inner peace - något som är extra viktigt under Skorpionens period. 

Must have-kristaller för Skorpionens period:

Malakit kallas också för ”The Transformer” och är perfekt att ha med dig när du genomår förändringar. Det är alltså en must have under Skorpionens period!

★ Månsten kan hjälpa dig att lyssna mer på din intuition och din magkänsla. Vad behöver du förändra i din vardag för att större förändringar ska kunna hända? Meditera med din Månsten för att stärka din intuition!

Ametist står för lugn och inner peace och är därför perfekt att ha nära när du genomgår förändringar.

Lepidolit med Rosa Turmalin kan hjälpa dig att ta bort blockeringar och öppnar ditt hjärta så att du kan lära känna dig själv bättre.

Rosenkvarts boostar kärleken till dig själv och påminner dig att älska alla dina sidor.

Skoriponens Stjärnteckenkit är perfekt för dig som är Skorpion men passar också dig som vill boosta dig med Skorpionens energier och egenskaper.

Är du redo för en transformation? Ha med dig dina kristaller i väskan, gör ditt Soul Work och let the magic begin! ★