”Jag har kristaller lite överallt hemma för att sprida good vibes”

Säg hej till Moon Sister Olivia - Butikschef och redaktör på Oh La Moon! I den här artikeln berättar Olivia om hennes favoritritual, hur hon använder sina kristaller i vardagen och vad hon har hemma på sitt kristallaltare 

Vad är din roll på Oh La Moon?
Jag är butikschef i vår nyöppnade butik men jobbar också en hel del redaktionellt både med hemsidan, Facebook och en del Instagram. Jag hjälper också Elin i webbshoppen ibland när det behövs. Jag är lite överallt - en riktig office multitasker!

Hur använder du dina kristaller?
Svarar såklart med standardsvaret: Hur använder jag INTE mina kristaller?! Det känns som en enklare fråga att besvara haha för dem är -på riktigt- en sån självklar och ständigt närvarande grej i mitt liv nu för tiden. Jag tänker inte ens på hur exakt hur jag använder dem längre dem är bara med mig hela tiden.Vad har du på ditt kristallaltare hemma?
Pinsamt svar: Jag har inte hunnit sätta upp ett kristallaltare ännu. Jag är fortfarande relativt nyinflyttad *4 månader, jag är egentligen bara lite seg* och har inte hittat exakt vilket altare jag vill ha ännu. Men jag lever ju för heminredning så jag har ju kristaller lite utspritt överallt hemma för att sprida good vibes och vara sjyssta inredningsdetaljer. 

Berätta om en ritual som du gillar att göra med dina kristaller:
Jag brukar köra en 10 minuters stretch i sängen när jag ska gå och lägga mig. Sen andas jag in tre djupa andetag med eterisk olja och sprayar lite Chill Vibes Mist på min kudde innan jag lägger mig ner med en touchstone i handen och lyssnar på en podd eller en guidad meditation. Älskar att hålla i en Touchstone för att känna mig grundad och lugn. Älskar kvällsritualer, har aldrig sovit så skönt som jag gör just nu och min skönhetssömn är ON POINT!Vilken är din favoritkristall just nu?
Jag införskaffade precis ett Rökkvartstorn och en Rökkvarts Touchstone, båda har klättrat högt upp på min lista över favoritkristaller. Vet inte exakt varför jag känt mig så extremt dragen till Rökkvarts just nu.. kanske är det för att vi befinner oss i MR eller så är det något annat som är på G att hända i mitt liv.. to be continued..

Vill du lära känna Olivia ännu bättre? Följ henne på Instagram här!