Månadens Astro: Skorpionens Period

Vi har gått in i det förändrande Skorpionens period (23 oktober - 21 november) and it's time for transformation och att möta sig själv på djupet! Hur kommer ditt stjärntecken påverkas av Skorpionens energier och vilken kristall behöver du ha med dig den kommande perioden? Find out here! 

VÄDUREN (21 MARS - 19 APRIL)

Som vädur är du inte rädd för en utmaning och du möter Skorpionens utmanande energi med din vanliga beslutsamhet och passion. Du mår som bäst under intensiva perioder och älskar den intensiva energin som kommer med Skorpionens period. Som en äkta vädur gillar du att ibland ta den lite enklare och snabbare vägen och det är det här som blir utmaningen för dig under den här perioden, att gå till djupet med dina känslor och möta alla sidor av dig själv.

Du behöver: Howlit kommer boosta ditt tålamod när du ger dig av på resan att göra ditt Soul Work för att lära känna alla sidor av dig själv.

OXEN (20 APRIL - 20 MAJ)

Skorpionen är ditt motsattstecken men era olikheter är inte så stora som du kanske tror. Ni kräver båda två väldigt grundande energier för att må bra och ni båda gillar att gå på djupet med saker, men där Oxen väljer att göra det med hjälp av huvudet och förnuftet gör Skorpionen det via sin intuition. Din utmaning under den kommande perioden blir att lära dig lita mer på din intuition och koppla bort tankarna i ditt huvud lite mer. 

Du behöver: Regnbågsmånstenen kommer hjälpa dig lita på universum och din egen intuition.

TVILLINGEN (21 MAJ - 21 JUNI)

Det här kommer vara en utmanande period för dig och du känner mycket just nu. Dina känslor kommer vara båda höga och låga under den här perioden och det kommer kännas lite som en bergochdalbana. Lita på att dina känslostormar kommer och går för att du ska komma ut i andra änden och vara starkare och må bättre än någonsin. Universum testar dig, är du redo för din transformation?

Du behöver: I vårt magiska Transformation Kit hittar du alla kristaller som kan boosta din resa mot en förändring som du inte ens kanske visste att du behövde.

KRÄFTAN (22 JUNI - 22 JULI)

Ditt element är precis som Skorpionens: Vatten, så den här perioden känns rätt naturlig för dig. Du gillar att känna in alla dina känslor med försiktighet och förståelse medans Skorpionen gärna dyker in i sina allra djupaste känslor med sitt självförtroende som skydd. Det här är den perfekta tiden för dig att bli boostad av Skorpionens självförtroende och se över om din försiktiga och lugna approach på saker och dina egna känslor alltid är den bästa. Kanske behöver du möta ditt inre med lite mer power än du gjort innan för att bryta ett tankemönster eller skapa en ny vana?

Du behöver: Malakiten kommer verkligen boosta dig som är Kräfta med det självförtroendet och den powern som behövs för att du ska bli en 2.0 version av dig själv. 

LEJONET (23 JULI - 22 AUGUSTI)

Skorpionen är det enda stjärntecknet som matchar din intensitet och ni är mer lik varandra än någon av er vill erkänna. Där Lejonet vänder sig utåt med sina känslor vänder sig Skorpionen inåt. Där Lejonet drar till sig människor med sin utåtriktade energi drar Skorpionen till sig människor genom sin mystik. Alla Lejon har ju en tendens att tro att dem är störst, bäst och vackrast men ingen (nej, inte ens du) är perfekt. Din utmaning under den här perioden kommer vara att möta dina Shadow Sides, alltså dina sidor som du är lite mindre stolt över. Kanske behöver du bli bättre på att säga förlåt, vara med ödmjuk eller acceptera att du inte behöver vara bäst på allt.

Du behöver: Meditera tillsammans med en Rökkvarts Touchstone för att grunda dig lite extra, den kommer också skydda dig från negativ energi vilket kan vara bra att ha med sig när man ska möta sina egna Shadow Sides. 

JUNGFRUN (23 AUGUSTI - 22 SEPTEMBER)

Skorpionens energier kommer hjälpa dig se dina självkritiska och tvivlande sidor ur ett nytt perspektiv. Du ska absolut inte göra dig av med dessa känslor men det är dags att förändra dem. Försök hitta roten till dina känslor och försök göra ett skifte i ditt mindset så du istället fyller på dig själv med massa härlig pepp och self love.

Du behöver: Self Love Crystal Kit kommer hjälpa dig boosta kärleken till dig själv och ge dig alla verktyg du behöver för att göra ett skifte i ditt mind. 

VÅGEN (23 SEPTEMBER - 22 OKTOBER)

Varje upplevelse är en möjlighet att öppna ditt hjärta och känna din inner peace. Det är viktigt att du kommer ihåg det här under Skorpionens period! Du kommer känna av Skorpionens starka energier och det är extremt viktigt att du håller dig balanserad och hittar tillbaka till din inner peace under den här perioden, förhoppningsvis la du grunden och gjorde ditt Soul Work under förra månaden och är helt och hållet förberedd på lite challenges. 

Du behöver: Jadekula, det här är den optimala kristallen för att komma tillbaka till din inner balance under den här perioden.

SKORPIONEN (23 OKTOBER - 21 NOVEMBER)

Välkommen hem Scorpio Child! Det här är din period och du känner dig helt och hållet hemma. Du är redan en mästare av förändring och med hjälp av din starka intution vet du exakt vad som känns rätt att göra för dig under den här perioden. Vässa din magi och din spiritualitet den här perioden. Utmana dig själv att manifestera dig det otänkbara och skapa din egen verklighet utanför alla ramar!

Du behöver: Skorpionens Stjärnteckenkit såklart! I det här kitet finns alla kristaller som alignar med din mystiska och powerful energi!

SKYTTEN (22 NOVEMBER-21 DECEMBER)

Precis som Skorpionen så är du som är Skytt extremt intensiv och du gör alltid allt full ut! Du älskar att resa och ta in nya upplevelser, det är så ditt mind expanderar. Men den här perioden är det dags för dig att resa inåt och se över dina egna känslor, eftersom du älskar att se världen ur nya perspektiv kanske du kan se över dina känslor med samma nyfikenhet. Allt handlar om att du ska expand your mind denna period. 

Du behöver: Zebra Jasper kommer hjälpa dig gå utanför ditt comfort zone, den sägs också kunna hjälpa oss balansera våra känslor. Den perfekta kristallen för dig just nu!

STENBOCKEN (22 DECEMBER - 19 JANUARI)

Du är till naturen stabil och inte ens Skorpionens kraftfulla energi kan få dig ur balans. Den här perioden är det perfekt för dig att med Skorpionens självsäkra energier djupdyka in i dina egna känslor som du har till dig själv. Kanske är du för själlvkritisk, kanske behöver du visa dig själv mer Self Love eller är du lite för snabb på att döma andra? Oavsett vilka känslor du hittar så ska du ge dig in i dem och utforska dem på djupet. När du kommit till roten av dessa känslor kommer du hitta din inner power!

Du behöver: Stay Grounded Kit, för att djupdyka in i oss själva behöver vi klarhet, support och grundning -i det här kitet har du allt! 

VATTUMANNEN (20 JANUARI-18 FEBRUARI)

Du förstår dig på Skorpionens energier och dina känslor som kommer fram under den här perioden kommer uppmana dig till att skapa saker. Påbörja därför nya projekt eller genomgå en större förändring, din tid är nu! Se till att ta vara på Skorpionens power-energi för att påbörja resan mot ditt drömliv. Det är inte målet på resan som kommer få dig att växa som person utan det är allt som kommer dyka upp under resans gång!

Du behöver: Transformation Kit är det optimala kitet att ha med sig om man ska genomgå en förändring. 

FISKEN (19 FEBRUARI - 20 MARS)

Ditt element är vatten precis som Skorpionen och du kommer därför känna dig väldigt hemma i energierna som finns under den här perioden. Du kommer känna mycket känslor och ha ett starkt behov av att öppna upp ditt hjärta för nya människor, intryck och äventyr. Bjud in det nya samtidigt som du släpper taget om det gamla.

Du behöver: Rosa Selenit kommer hjälpa dig öppna upp ditt hjärta för att bjuda in allt det nya du längtar efter just nu. 

FÖLJ OSS PÅ @OHLAMOON.SE FÖR MER MAGI I VARDAGEN!