Allt du behöver veta om Kräftans Period

Idag går vi in i Kräftans period (22 juni - 22 juli) som handlar mycket om att öppna upp vårt hjärta och connecta med våra inre känslor. I den här artikeln går vi igenom allt du behöver veta om den här perioden och berättar om kristallerna som matchar den, let the magic begin! 

Vi har precis gått in i den känsliga och omhändertagande kräftans period and it's all about self care and love! Kräftan är känd för att vara känslig och adopterar mer än gärna andras känslor över till sig själv och det är därför extremt viktigt att stanna upp och unna sig själv lite extra self-care under den här perioden. Kräftan är ett tecken som styrs av månen och ger oss en väldigt moderlig energi som kommer väcka känslor inom oss som gör att vi vill ta hand om våra nära och kära extra mycket just nu. 

Kräftans period är också en tid att kolla inåt och möta våra egna känslor, främst i vårt hjärta. Kräftan kommer öppna upp vårt hjärta och vi kommer vara väldigt mottagliga för all typ av kärlek den här perioden, men för att vi ska vara helt redo att ta emot kärleken som bjuds måste vi först göra jobbet inom oss. Vi måste gå innanför vårt skal och känna efter på djupet, har vi några ouppklarade känslor som behöver vår uppmärksamhet innan vi kan bjuda in det nya? Det är helt okej att känns sig extra känslosam och sårbar just nu. Kräftan kommer med sitt milda och tålmodiga sätt ge oss energin vi behöver för att möta våra inre känslor på djupet och öppna upp våra hjärtan för kärlek, glädje och self-love.

Kristaller som passar extra bra den här perioden

❥ Stjärnteckenkit Kräftan - Innehåller alla kristaller du kan tänkas behöva den här perioden. Ett kit som jobbar mycket med vårt hjärtchakra och uppmanar oss hur viktigt det är att vi tar hand om oss själva.

❥ Heart Chakra Balm - Ett balm som du smörjer på hjärtat för stärka kärleken till dig själv och ditt inner purpose.

❥ Self Care Kit - Vårt magiska Self Care Kit innehåller kristallerna som påminner dig om att ta hand om dig själv. Den här periodens absoluta must have!

Ritual

En kraftfull ritual som passar den här perioden är en "I Feel" Ritual. Tanken med den här ritualen är att du ska gå till djupet med dina känslor och skriva exakt vad du känner just nu. Du kanske känner ilska, utmattning eller glädje. Oavsett vad du känner skriver du ner det. Att se våra känslor framför oss i skrift är otroligt kraftfullt och kan hjälpa oss skifta vårt mindset. Upprepa denna övning så ofta som du behöver under den här perioden. Vill du ladda ner och skriva ut ritualen kan du göra det här! 

Kommer du göra en "I Feel" Ritual? Tagga oss gärna på @ohlamoon.se!