Såhär lägger du en Crystal Grid

Är du peppad på att ta dina manifestationer till nästa nivå? Gör det i så fall med en Crystal Grid! En Crystal Grid är ett heligt mönster som du placerar flera olika kristaller på för att göra din intention extra kraftfull och för att förhöja dina kristallers energier!

Varför ska jag lägga en Crystal Grid

En Crystal Grid är perfekt att göra till exempel vid Nymåne när du sätter nya intentioner då den förstärker intentionen du sätter. Det sägs också att månens energier kan förstärka din Crystal Grid ännu mer, wow! Du kan också lägga ut en Crystal Grid framför dig när du mediterar eller yogar för att boosta och få igång energierna omkring dig. För maximal effekt ska du låta din Crystal Grid stå orörd i ungefär 30 dagar när du lagt den men detta är valfritt,  vid ritualer och meditation går det lika bra att ha den framme under ett kortare tag, den kommer boosta dig ändå!

Såhär gör du

• 1. Ta fram ditt Crystal Grid Bas Kit och välj vilken intention du vill sätta idag. Skriv gärna ner din intention på en lapp som du sedan viker ihop och placerar i mitten av din Crystal Grid (alltså på mönstret som följer med i kitet.)

• 2. Välj ut vilka kristaller du vill jobba med, det är viktigt att du väljer ut kristaller som matchar din intention. Ha alltid vår Crystal Grid Bas Kit som grund, sen utifrån det kan du bygga på med kristaller som matchar din intention. Kanske något av våra färdiga Crystal Grid Kristallkit passar dig? Spana in dem här!

Psst.. i vår Kristallkurs finns en enkel instruktionsvideo på hur du lägger och aktiverar din Crystal Grid på bästa sätt.

• 3. Innan du börjar lägga ut dina kristaller, rena dem med Salvia. När du är redo kan du börja lägga ut dina kristaller i det mönster du vill lägga dem, se till att det är någorlunda symmetriskt. I mitten av griden lägger du den lite större Clear Quartz Spetsen (gärna på lappen med din intention) och det här gör du för att samla ihop energin och "rikta den" i din Crystal Grid.

• 4. Ta den lilla Clear Quartz Spetsen som du får med i ditt kit och dra den över din Crystal Grid, det är nu du aktiverar (alltså startar) processen. Dra spetsen över alla kristaller så att alla blir påfyllda med din intention och aktiveras.

• 5. Färdig! 

Är du mer nyfiken på hur exakt en Crystal Grid fungerar? I vår Kristallkurs får du lära dig mer om det och massa annat härligt, let the magic begin!