Grön Aventurin: Cashflow, framgång och tur

Att den Gröna Aventurinen tilltalar många är ingen hemlighet och det är inte svårt att förstå varför. Den står för cashflow, framgång och uppmanar oss att våga följa våra drömmar. Ingen kristallsamling är komplett utan en Grön Aventurin! I den här artikeln kommer du få lära dig allt du behöver veta om denna magiska kristall och vi kommer också dela med oss av våra egna otroliga historier om vad som hänt när vi haft den här kristallen nära. Let the magic begin! 

★ Chakra: Hjärtchakra
★ Element: Jord
★ Stjärntecken: Oxen & Skytten

Den Gröna Aventurinens egenskaper

Den Gröna Aventurinen är en sån där kristall som man bara måste ha i sin kristallsamling för att den ska vara komplett. Alldeles för många otroliga saker har hänt kring den här lilla kristallen för att du inte ska investera i din egen. Det är en riktig framgångskristall som sägs ge tur och peppar dig till att uppfylla dina drömmar. Den kan också öka din kreativitet, motivation och hjälper dig få nya idéer, och är därför perfekt för dig som är egenföretagare eller jobbar på att nå din dröm. Grön Aventurin sägs dessutom ha en stark förmåga att attrahera pengar och det är väl aldrig fel med lite cashflow? 

Oh La Office ❥ Grön Aventurin

Det här är en av våra kunders absoluta favoriter och vi får varje vecka in otroliga meddelanden om saker som hänt tillsammans med den här kristallen. Det är allt ifrån husköp till att äntligen ha haffat drömjobbet och vi vet att det är något alldeles extra med den Gröna Aventurinen, det har vi våra egna historier som bekräftar.

★ Sofie - Content Creator
"Jag höll en Grön Aventurin i handen när jag vann budgivningen på min lägenhet!"

★ Elin - Webshopsansvarig
"Jag programmerade min Gröna Aventurin med en intention om att få den här tjänsten och idag står jag här på Oh La Moon!"

★ Olivia - Redaktör
"Jag manifesterade min drömlägenhet tillsammans med en Grön Aventurin, it worked!"

★ Josefin - Influencer & Grundare av Oh La Moon
"Jag har programmerat min Gröna Aventurin med intentionen att jag vill lyckas ta körkort snart, vi får se hur det går.. fortsättning följer helt enkelt!"

Hur vi använder vår Gröna Aventurin

Den här kristallen har vi alltid med oss när vi gör investeringar eller när vi vill manifestera in stora drömmar som gäller framgång. Vi har den också alltid med när vi gör våra abundance ritualer för att attrahera pengar. Bär med den i fickan för att alltid ha den Gröna Aventurinens magi nära till hands!

Har något magiskt hänt dig när du programmerat din Gröna Aventurin? Berätta för oss på @ohlamoon.se