Allt du behöver veta om Leo Full Moon

Moon Babes, Leo Full Moon is coming up och i den här artikeln berättar vi hur den kan påverka oss och vilka kristaller som är ultimata att använda under den här perioden.

Fullmånen inträffar ungefär var 29-30:e dag och det är då den ultimata tiden att släppa taget om allt som hindrar dig från att vara ditt bästa jag och leva ditt bästa liv. Nu på söndag inträffar fullmånen i Lejonets tecken och den här fullmånen kommer med en väldigt spontan och lekfull energi. Den kommer hjälpa oss att connecta med vårt hjärta och vårt sanna jag och uppmanar oss att ha kul och fira livet. Moon Sisters, det är dags att have fun! Se till att spendera tid med dina vänner, boka in roliga aktiviteter och fyll dina dagar med saker som du mår bra av för att komma närmre ditt true self och för att stärka din vibration. Vi har en väldigt rolig månad framför oss Moon Sisters och se till att göra det bästa av den!

Psst! Spana i vår "Full Moon Ritual Guide" om du är peppad på att lära dig ännu mer om fullmånen och hur du kan skapa ditt drömliv med hjälp av månens energier.

Ultimata kristaller för Leo Full Moon:

Angel Aura - Let's have fun! Angel Auran kallas också för Mood Lifter och inspirerar dig till att ha roligt och våga leva din dröm. Säg hej till din nya bästa vän!

★  Orange Kalcit - Boostar din kreativa och sexuella kraft och är en perfekt kristall att bära med sig under den här perioden för att stärka ditt självförtroende. 

Karneol  - Boostar din kreativitet och hjälper dig att få nya idéer till dina kreativa projekt. Ha den på skrivbordet eller i väskan för att få en extra boost.

★  PyritÄr en perfekt kristall att bära med sig under den här perioden för att stärka dina ambitioner och drivkraften till att uppfylla dina drömmar. Nu är det en ultimat tid att ge lite ny energi till dina drömmar och Pyriten är här för att hjälpa dig.

★  Regnbågsmånsten - Den här underbara kristallen lockar fram din inner goddess och hjälper dig att våga lita mer på universum och din intuition. 

Vilka kristaller vill du ha med dig under den här perioden? Klicka här för att hitta din favorit i shoppen ☾