Josefin Dahlberg delar sina bästa manifestationstips

Oh la moons grundare Josefin Dahlberg är en expert på att manifestera sina drömmar till verklighet. Här är hennes bästa manifestationstips!

"Jag älskar att aktivt manifestera in saker i mitt liv och håller nästan alltid på att manifestera in något i mitt liv. Det är roligt och det FUNKAR!" - Josefin

Vi manifesterar hela tiden, oavsett om vi vet om det eller inte. Det vi fokuserar på, tänker på och gör - det manifesterar vi in mer av i våra liv. Alltså om vi fokuserar på det som är negativt i livet får vi bara mer av det och om vi fokuserar på det som är positivt så växer det. Därför kan vi alltså välja att aktivt manifestera mer positiva saker genom ritualer och vårt mindset. 

Några av de saker jag aktivt har manifesterat: 

Mitt drömjobb vid 25års ålder
Min lägenhet
Mitt kontor
Resor
Mitt nuvarande jobb
Min partner
Min hund Moon

Mina knep för att manifestera:

Gör en ritual

Att göra en ritual när du manifesterar hjälper dig att hitta ditt fokus och kommer motivera dig att fortsätta med din manifestation. Under mina manifestationsritualer så ser jag till att ha tid för mig själv i lugn och ro, jag börjar med att landa i mig själv genom mediation och/eller andningsövningar. Därefter skriver jag ner VAD jag vill manifestera. Jag berättar för universum om vad jag vill manifestera och så programmerar jag mina kristaller.

Spana in vår "Manifest Ritual" här!

Have fun!

Mitt bästa tips för att manifestera är att ha kul! Oavsett om du vill manifestera in en partner, jobb eller ett husdjur så kommer det hjälpa dig om du ser till att ha kul! När vi mår bra, har roligt och är glada så blir vi mer mottagliga för att dra till oss det vi söker. Vi är som en magnet och vi drar det oss det vi sänder ut. Så se till att ha kul!

Om du gillar att dansa, börja dagen med att sätta på en skön låt och dansa loss. Om du gillar att måla, ta fram penslarna och gå loss på duken. Kreativitet är en viktig grund i oss alla och när vi får uttrycka den vibrerar vi på en högre nivå än vanligt! 

Så att ha kul kommer hjälpa alltså att ge dig en rejäl skjuts på vägen för att manifestera din dröm!

Bryt tankemönster

Som sagt fungerar vi som magneter så om du vill manifestera in nya positiva saker i ditt liv kan du inte gå runt och rabbla dina gamla negativa tankemönster om och om igen för de kommer att blockera dig. 

Hur byter jag tankemönster?

Ta hjälp av en affirmation! Om du vet med dig att du ofta fastnar i negativa tankar så kanske du borde ha en affirmation som tex "Jag väljer att se det positiva i livet". Och när du kommer dig själv med att rabbla negativa tankar så väljer du gång på gång att i stället tänka din affirmation. Det här är verkligen tålamodskrävande och det går inte på en dag utan du kommer behöva påminna dig om din affirmation flera gånger om dagen så se till att skriva upp den på en lapp eller ha påminnelser på telefonen för att bli påmind om den. 

Att skriva tacksamhetslistor är ett annat knep som på sikt siktar vårt fokus från det vi inte har till det vi har och är tacksamma över. Att känna tacksamhet är en riktigt bra feeling för att vara mottaglig för våra manifestationer!

Let go 

När du satt din intention för vad du vill manifestera in i ditt liv måste du våga släppa taget om HUR din dröm ska bli verklighet. För det är universums jobb, ditt jobb är att skapa nya positiva tankemönster och att ha kul!

Om vi försöker att kontrollera processen blockerar vi oss bara. Så let it go!

Om du vill veta mer om hur jag manifesterar och höra fler historier om hur jag manifesterat in olika saker i mitt liv. Lyssna på vår podd Soul Care!

Mina bästa manifestationskristaller:

Svart Obsidian är en riktigt powerful manifestationskristall som jag alltid använder när jag manifesterar. Just nu ligger min svarta obsidian i en liten "wish-bag" under kudden hemma hos mig och min kille med en intention som vi gjorde en ritual kring på nyårsafton. Tips, så kul att manifestera ihop med sin partner och kompis. Snacka om powerful!

Fluorit - Just nu är det här en av mina favoritkristaller och står för "flow i livet" och det passar ju perfekt för att få sina manifestationer att flöda in! 

Jade - Det här är en superfin kristall att manifesta med som jag själv precis programmerat med en väldigt personlig sak som jag vill manifestera in i mitt liv. 

Följ mina knep, hitta dina manifestationskristaller och manifestera loss! Låt oss veta hur det går för dig och dina manifestationer. Skriv och berätta till oss på Instagram @Ohlamoon.se

LOVE Josefin