Så manifesterar du dina drömmar med hjälp av dina kristaller

Moon babe, det är dags att manifestera ditt drömliv! I den här artikeln förklarar vi vad manifestation är, hur du gör och vilka kristaller som kan hjälpa dig.

Allt du har i ditt liv har du manifesterat och vi manifesterar hela tiden vare sig vi vet om det eller inte. Våra tankar och känslor fungerar som en magnet och vibesen vi sänder ut till universum får vi alltid tillbaka. Om vi sänder ut positiva vibes så manifesterar vi mer positiva saker in i våra liv, och om vi sänder ut negativa vibes så manifesterar vi mer negativa saker in i våra liv. 

Därför kommer vi den här veckan att skifta fokus och medvetet manifestera in det vi vill ha i våra liv med hjälp av våra kristaller. Oavsett om du drömmer om ett nytt jobb, en partner eller mer self love det här året så är kristallerna här för att hjälpa dig att skapa ditt drömliv. Nu kör vi!

De mest kraftfulla manifestationskristallerna

Svart Obsidian förstärker ditt fokus vilket är perfekt när du vill manifestera in nya saker i ditt liv. Programmera din Svarta Obsidian med dina drömmar och ha den med dig vart du än går. 

Clear Quartz ger dig klarhet och guidar dig mot dina drömmar och intentioner. 

Vit Opal hjälper dig att våga lita på universum och din egen power.

Manifest Kit innehåller kristaller som hjälper dig att manifestera dina drömmar så att du kan skapa ditt drömliv.

Vad vill du manifestera in i ditt liv? Här är kristallerna som kan hjälpa dig!

❥ Kärlek - Jordgubbskvarts, Rosenkvarts, Rosa Selenit

❥ Abundance - Aventurin

❥ Lugn - Ametistkluster, Blå Kalcit

❥ Drömjobbet - Grön Kalcit 

Manifestationsritual

❥ Du behöver: Salviabunt , manifestationskristaller, papper & penna. 

❥ Hitta ett safe space där du kan sitta ostört en stund. Börja med att rena rummet, din egen energi och dina kristaller med din Salviabunt och öppna ett fönster för bjuda in ny energi. Ta fram dina manifestationskristaller och kristaller som matchar det du vill manifestera in i ditt liv, tex en Jordgubbskvarts för kärlek eller Aventurin för abundance. 

❥ Sätt dig bekvämt, blunda och ta några djupa andetag in genom näsan och ut genom munnen för att landa i dig själv. Återgå sedan till din vanliga andning.

❥ Ta fram papper och penna och skriv ner det du vill manifestera. Oavsett hur många saker du vill manifestera, börja med att skriva en rubrik tex. partner, lugn eller drömjobbet.

❥ Dags för en tankeövning! Nu ska du visualisera hur det känns att ha det du vill manifestera in i ditt liv. Vill du tex manifestera en ny partner kan du föreställa dig hur det känns att ha den här personen i ditt liv. Hur får hen dig att känna dig? 

❥ Ta fram papper och penna igen och fyll på dina rubriker med det som kom till dig under tankeövningen. Hur känns det att ha dessa saker i ditt liv? Var så specifik som möjligt! 

 Ta upp din kristall i handen för att programmera den med det du till manifestera in i ditt liv. Håll en kristall i taget och tänk på det du vill manifestera. Avsluta med att hålla din kristall framför munnen och blåsa in intentionen i kristallen.

 Avsluta din manifestationsritual med att lägg händerna på hjärtat och säg "Jag öppnar upp mitt hjärta och är redo att ta emot mina drömmar."

Vad händer sen?

När du har programmerat dina kristaller med det du vill manifestera in i ditt liv är det viktigt att du alltid har dina kristaller när dig. Bär med dem i väskan, i fickan och använd dem under din meditation för att göra dem extra kraftfulla. Om du känner att du tappar fokus kan du när som helst gå tillbaka till din lista och dina kristaller för att påminna dig själv om dian manifestationer. 

❥ Vad vill du manifestera in i ditt liv? Hitta dina manifestationskristaller på ohlamoon.se 

4 comments

Hej My och Emma! Vad roligt att ni är peppade på att lära er mer om kristaller. Vi har svarat på många av era frågor i olika artiklar här på hemsidan. Bland annat här: https://ohlamoon.se/blogs/blogg/sa-programmerar-du-dina-kristaller

Om ni vill lära er ännu mer vill vi rekommendera er att gå vår Kristallkurs – Allt du behöver veta om kristaller. Den är PROPPFULL med massa härliga tips och videos om hur man bla programmerar och renar kristaller. Läs mer om den här: https://app.coursio.com/store/OhLaMoon/kristallkurs-allt-du-behoever-veta-om-kristaller

Önskar er en magisk dag! 🌟

Oh La Moon June 15, 2020

Hej!
Jag skulle också gärna få svar på My Engdahls frågor!😃💎

Emma April 28, 2020

Hej!
Jag har precis börjat med några av kristallerna från er sida och hoppas ni kan svara på några frågor om drömmar/manifestation (eller någon annan?).
⭐️Kan samma kristall programmeras med flera intentioner?
⭐️Kan samma intention programmeras i flera kristaller?
⭐️Kan man bara programmera ”manifestationskristaller” med intentioner eller kan jag välja en rosenkvarts eller ametist beroende på intentionen?
⭐️Om jag har programmerat ex rosenkvarts med en intention och sedan vill använda den för att typ boosta min hy, då ska den ju renas efter – måste jag programmera om den när jag renat den?
⭐️När kristallen är programmerad – behöver jag programmera den med samma intention om och om igen?
⭐️Slutligen, kan mina kristaller ligga bredvid varandra eller ”störs” dem av varandra?
Tacksam för svar!!!! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

My Engdahl April 19, 2020

Hej jag tänkte köpa manifestkitt.
Kan man dela på stenarna, eller är det personliga objekt?

Samson January 27, 2020

Kommentera

All comments are moderated before being published