Allt du behöver veta om Vattumannens period (och hur du kan maxa den med dina kristaller)

Ungefär var trettionde dag går solen in i ett nytt stjärntecken och just nu är vi inne i Vattumannens period. I den här artikeln berättar vi hur du på bästa sätt kan ta tillvara på energierna under den här perioden och vilka kristaller som är optimala att använda de kommande fyra veckorna.

I måndags flyttades solen över till Vattumannens tecken och wow, vi har fyra magiskt roliga veckor framför oss Moon Sisters! Vattumannens period sträcker sig från den 20 januari-18 februari och är en väldigt social period. Du kan alltså räkna med att den här månaden kommer bjuda på många härliga middagar, fester och andra sociala events tillsammans med dina vänner, partner eller familj. Under den här perioden är det också en optimal tid att mingla runt, lära känna nya människor och öppna upp ditt hjärta för nya relationer och kontakter.

En Vattuman har ofta lätt att stå upp för sig själv och att tala sin sanning. Därför vill vi uppmana dig att visa ditt true self för världen lite extra under den här perioden. Reflektera över vad det är som gör DIG unik och hur du kan använda det för att göra världen till en bättre plats. Var stolt över den du är för att det finns ingen annan som du, våga gå utanför din comfort zone och visa världen ditt riktiga jag! It's your time to shine Moon Sister! 

Optimala kristaller för Vattumannens period:

Stjärnteckenkit Vattuman - Det här kitet innehåller kristaller som är ultimata för dig som är Vattuman eller vill boosta dig med Vattumannens powerfulla energier. 

Rosa Selenit - Den här magiska kristallen sägs öppna upp blockeringar kring ditt hjärta och gör dig mer mottaglig för kärlek som kommer åt ditt håll. En perfekt kristall att ha med under den här perioden. 

Celestin - Det är dags att gå utanför din comfort zone, bryta gamla tankemönster och vanor så att du kan visa världen ditt true self och vara den bästa versionen av dig själv!

Hitta dina nya favoritkristaller på ohlamoon.se