De ultimata kristallerna för Saturnus och Pluto konjunktionen

Den 12 januari möttes planeterna Saturnus och Pluto i en konjunktion för fösta gången på över 30 år, något som vi bara är med om 2-3 gånger i livet. I den här artikeln berättar vi varför den här händelsen är så kraftfull och tipsar om kristallerna som är ultimata att använda under den här perioden.

En konjunktion inträffar när två eller flera planeter möts i samma horoskop och när det händer förstärks planeternas energier och egenskaper. Konjunktioner inträffar hela tiden, men att vissa planeter möts i samma horoskop är ovanligare än andra och konjunktionen mellan Saturnus och Pluto är av dem.

Saturnus och Pluto möts den här gången i Stenbockens tecken och den här stora och kraftfulla händelsen representerar förändring. Jobbiga känslor kan komma upp för att att vi ska kunna släppa taget om dem och istället bjuda in ny energi och öppna upp för nya möjligheter. Stora förändringar kan ibland kännas läskiga men är också nödvändiga för att vi ska utvecklas och kunna leva vår egen sanning.

"Sometimes I have yo make you uncomfortable, otherwise you will never grow." - Universe


Den här konjunktionen inträffade den 12 januari men kommer att påverka oss hela 2020 och långt efter det. Ta hand om dig själv lite extra de kommande veckorna, lyssna inåt och var sann mot dig själv. Vad vill du förändra det här året? NU är den bästa tiden att släppa taget om det som hindrar dig från att vara ditt bästa jag och leva ditt bästa liv. Be true to yourself, och universums power är här för att hjälpa dig! 

De ultimata kristallerna för den här perioden

Transformation Kit - Det är dags att levla upp ditt liv och dig själv! Kristallerna i det här kitet sägs ta bort ohälsosamma tankemönster och vanor och ger dig istället nya perspektiv som hjälper dig att bli en 2.0 version av dig själv. Kom ihåg; nothing changes if nothing changes!

Svart Obsidian - Den Svarta Obsidianen sägs vara en av kristallvärldens mest kraftfulla förändringskristaller. Den är dessutom väldigt grundande och skyddande, hallå #winningconcept! Ha alltid med dig din Svarta Obsidian i väskan för att inte falla tillbaka till gamla mönster.

Amazonit - Det är dags att börja leva din sanning Moon Sister! Amazoniten kommer hjälpa dig att stå upp för det som är rätt för dig och att lita och lyssna på din inre röst.

Clear Quartz - Den här underbara kristallen sägs ge oss klarhet i olika situationer och beslut vi kan behöva ta när det är dags att genomgå en förändring. Clear Quartz kommer guida dig och hjälpa dig att se vad som är viktigt i livet.

Du hittar alla kristaller i vår shop på ohlamoon.se ☾