Josefin Dahlberg's intentioner & kristaller för 2020

I den här artikeln delar Oh La Moons grundare Josefin Dahlberg med sig av vilka  kristaller hon tar med sig in i det nya året för att skapa ett magiskt 2020.

Hej Moon Sisters, hoppas ni har haft en underbar start på det nya året! För mig är “feel good” och lita på universums kraft mitt viktigaste i år! Jag vill ha kul, njuta av min vardag och släppa tunga känslor som oro och allvar. Och såklart kommer jag att programmera mina kristaller med dessa intentioner för att få hjälp att leva dem under 2020 och för att bli påmind om dem dagligen eftersom jag alltid har mina kristaller med mig! 

Här är kristallerna som hänger med mig i år:

Rosa Selenit – En av mina absoluta favoritkristaller! Den vibrerar på en högre nivå och hjälper mig att hålla mitt hjärta öppet. Det här är en self love kristall som jag använder varje morgon för att komma i kontakt med mitt hjärta, mig själv, min sanning och om jag känner mig stressad eller orolig är det här kristallen jag tar upp och håller i handen medan jag mediterar eller tar några djupa andetag. Den är verkligen magisk och det går knappt förklara hur det känns när jag håller den i min hand. Läs mer om den här!

Rökkvarts – Det här är en grundande kristall som jag blev tipsad om att ha nära mig efter en kristallsession jag var på och sen dess har jag haft med mig den överallt. Den hjälper oss också att släppa taget om negativa och jobbiga tankar som tynger oss. Helt klart en kristall att ha med mig 2020 för att lösa upp alla negativa energier och öppna upp för flow! Läs mer här!

Fluorit – Den här kristallen står för flow och hjälper oss att skapa flöde i livet. I love it! Exakt vad jag vill ha mer av i år! Läs mer om den här!

Vit opal – Den här nyheten i vår shop har ju typ samlat ALLT jag vill ha med mig in i 2020. Det är en superspirituell kristall som hjälper oss att lita universum, vår intuition och magkänsla. Och dessutom står den för balans och rensar bort negativitet. HEJ min nya bästis!! Lite orimligt taggad på den här kristallen just nu hehe.. Du hittar du här!

Jade BALANS!! Jaden hjälper oss att hitta balans i livet och att uppnå våra långsiktiga planer, hallå min bästa vän 2020! Kolla in den här!

Grön Kaclit – Okej, jag har pratat mycket om att jag ska göra mindre i år MEN alltså 2020!! Det kommer bli så jäkla år! Jag har så mycket att berätta för er snart som göra mig så peppad att jag håller på att spricka! Så den här gröna kalciten som vi kallar för “follow your dreams”-kristall kommer helt klart vara vid min sida det här året! DREAM BIG! Spana in den här!

Amazonit – Det här är en ny favorit som jag dras till om och om igen. Den står för att “leva vår sanning” och det är ju precis det som är mitt fokus det här året så det kanske inte är så konstigt att jag hela tiden vill ha den nära mig. Jag programmerar min Amazonit med att våga leva min sanning och ta beslut som följer min inre röst även om det finns “smartare” vägar att ta. Den här kristallen håller jag hårt i i år! Du hittar den här!

Du hittar alla kristaller i vår shop här! 
Vilka kristaller tar du med dig in i 2020?