5 sätt att använda dina kristaller i vardagen för att skapa ett magiskt 2020

Vi på Oh La Moon välkomnar 2020 med öppna armar och går in i det nya året och decenniet med ny energi och nya drömmar. I den här artikel delar vi med oss av våra fem bästa tips för hur du kan använda dina kristaller i vardagen för att skapa ett magiskt 2020!

✶ 1. Accessoarer is always a good idea
Kristallsmycken är ett snyggt och enkelt sätt att boostas av kristallernas energier i vardagen. Välj ett kristallsmycke som matchar din outfit eller det du behöver boostas av lite extra just nu och bär med dig det överallt. 
Klicka här för att hitta ett kristallsmycke som matchar både din spirit och din outfit!

✶ 2. Mist your troubles away
Ni har väl inte missat Oh La Moons nya mists? Trodde väl inte det! Våra mister innehåller såklart kristaller, men också 100% naturliga oljor som till exempel lugnande lavendel, fräsch mint och avkopplande ylang ylang. Våra mists kan du använda för att cleansa dig själv, ditt hem och dina kristaller. Så vill du fylla luften i ditt hem med väldoftande crystal goodness, vad väntar du på?!
Wanna mist? This way!

✶ 3. It's in the boobs
När Oh La Moons content creator Sofie Wiberg berättade i ett poddavsnitt av Soul Care Podden att hon alltid har en Citrin i BH:n för att boosta självförtroendet föddes också idén att ta fram "BH-kristaller" till shoppen. Och wow, vi är så glada att alla ni Crazy Crystal Ladies äskar att ha kristaller i BH:n lika mycket som oss. Att ha kristaller i BH:n hjälper dig garanterat väcka din inner godess och är ett roligt sätt att få in mer kristallmagi i vardagen helt enkelt.
BH-Citriner om du behöver en självförtroendeboost.
BH-Ametister om du behöver mer lugn och harmoni.

✶ 4. Magic water
Om du inte har testat att dricka kristallvatten än så är du definitivt in for a treat! Kristallvatten kan hjälpa till att förstärka dina intentioner, få dig att landa i dig själv och vissa kristaller sägs till och med ha detoxande och renande effekter på din kropp. Skål!
Här kan du läsa om hur du gör ditt eget kristallvatten.

✶ 5. Keep it close
Sist men inte minst, ha alltid med dig kristaller i fickan eller väskan vart du än går. Välj ut en kristall som du gör till din nya bästa vän och ta med den på träningen, på mötet, på middagar, ja du förstår. Rena den med Salvia, ladda den i månskenet och behandla den kärlek. Skämmer du bort din kristall kommer den skämma bort dig också. Ladda din kristall med dina drömmar för 2020 och låt den hänga med på resan!

Hitta dina nya favoritkristaller i vår shop här!