Här är kristallerna som kommer hjälpa dig att uppnå dina nyårslöften

Happy 2020! Är du peppad på att kickstarta igång det nya året med nya rutiner som kommer hjälpa dig att leva ditt bästa liv och bli den bästa versionen av dig själv? Hurra, i den är artikeln har vi listat kristallerna som kommer hjälpa dig att uppnå dina nyårslöften. Vad vill du uppgradera i ditt liv 2020?

Vill du prioritera dig själv och din hälsa? 
Känner du dig redo att bryta gamla ohälsosamma vanor, vill du landa i dig själv och fokusera på din hälsa 2020? Vårt Health Crystal Kit kommer hjälpa dig att ta din hälsa to the next level! 

Vill du hitta din Soulmate? 
Hurra, bär alltid med dig en Jordgubbskvarts i väskan eller fickan för att attrahera din soulmate. Den här underbara kristallen kommer hjälpa dig att alltid vara den bästa versionen av dig själv. Du vet aldrig vart eller när hen kommer dyka upp! 

Vill du stressa mindre? 
Känner du att 2019 har varit ett stressigt år och att du vill ha mer lugn och harmoni 2020? Ametist kommer hjälpa dig att varva ner och landa i dig själv så att du kan fylla på med ny energi. Se till att ta tid för dig själv och rena din energi med hjälp av Selenit. Om jobbiga känslor och ångest smyger sig på så är Lepidolit din nya bästa vän ❥ Lägg den på bröstbenet och låt den hjälpa dig balansera dina känslor. 

Vill du bli organiserad och sluta skjuta upp saker? 
Säg hej till Jasper Breccikristallvärldens organiserings-queen! Den här underbara kristallen kommer hjälpa dig att ta tag i saker och att hålla ordning och reda. Det är dags att rensa bort allt som tynger dig, både i ditt mind och ditt hem. 

Vill du jobba med din personliga utveckling? 
Du är den viktigaste personen i ditt liv och dessa kristaller kommer hjälpa dig att utvecklas till den bästa versionen av dig själv! 

Om du ofta känner dig självkritisk så är Dalmatinen helt klart ett måste i din kristallsamling. Den hjälper dig inte bara att vara snällare mot dig själv utan hjälper dig att se och att skapa en balans mellan dina bra och dina mindre bra egenskaper så att du kan vara ditt bästa jag. 

Har du mycket tankar som hindrar dig från att leva ditt bästa liv? Celestin lugnar ditt mind, hjälper dig att bryta tankemönster som inte längre gynnar dig och ersätter dem med peppiga och positiva tankar istället. 

Vill du att 2020 ska bli året du började leva din sanning fullt ut? Amazoniten hjälper dig att stå upp för dig själv och hjälper dig att göra det som krävs för att leva ditt drömliv. Det är dags att vara sann mot dig själv! 

Vill du hitta drömjobbet? 
Är du peppad på att ta din karriär to the next level 2020? Aventurin är en tur- och framgångskristall som kommer hjälpa dig att få det där drömjobbet eller drömlägenheten du alltid drömt om. It's your lucky year!

Vill du följa dina drömmar? 
Det är dags att ta dina drömmar på allvar! Grön Kalcit hjälper dig att våga DREAM BIG, Jade hjälper dig att sätta en långsiktig plan för att uppnå dina drömmar och Rå Obsidian hjälper dig att hålla fokus och att manifestera dina drömmar. Gör 2020 till året du vågade följa dina drömmar! 

Vilken kristall kommer du kickstarta 2020 med? Hitta din nya favoritkristall i vår SHOP 

Kommentera

All comments are moderated before being published