Därför är Celestinen en must have-kristall

Är du också peppad på att göra 2020 till det bästa året någonsin? I den här artikeln berättar vi varför Celestin är en must have-kristall och hur den kan hjälpa dig att skapa ett magiskt 2020. 

Wow, det finns en anledning till varför Celestin betyder Himmelsk på Latin, för att den här kristallen är verkligen en magisk! Celestin är inte bara fin att ha som inredning utan den hjälper dig också att släppa gamla tankemönster som blockerar dig från att leva din dröm, din sanning och att vara ditt bästa jag. Den gör så att du vågar släppa taget om alla “tänk om..” tankar och hjälper dig att våga lita på Universums kraft. 

Om du är en person som lätt fastnar i dina tankar så är Celestin din nya bästa vän! Det är den ultimata kristall att använda under meditation för att connecta med dig själv och universum igen. Ta upp din Celestin i handen och ta några djupa andetag in genom näsan och ut genom munnen tills du känner dig grundad. När du är klar, se till att ha ditt Celestinkluster framme i ett rum där du spenderar mycket tid så att du alltid ser den och kan boostas av dess energier. 

Låt 2020 bli året du släpper taget om alla tankar som inte längre gynnar dig så att du kan börja leva mer i nuet och visa världen ditt sanna jag. Är ni med oss Moon Sisters? 

Läs mer om Celestin HÄR!