Allt du behöver veta om Lions Gate portalen 8/8 ☾

Har du känt av de starka energierna på senaste tiden? I så fall kan det vara så att du känner av Lions Gate portalen. Den är öppen från den 28 juli till 12 augusti och når sin energitopp måndagen den 8/8. I den här artikeln berättar vi vilka energier vi kan förvänta oss just nu och delar tips på hur du kan ta vara på dem till max! ☾ 

Lions Gate portalen öppnas när stjärnan Sirius (som är den starkast lysande stjärnan vi människor kan se) och Jorden är i linje med varandra. Portalen har fått sitt namn för att solen står i Lejonets tecken när detta inträffar. 

Lions Gate portalen kommer med starka energier för att hjälpa oss att göra stora förändringar i livet. Var beredd på att kraftfulla skiften kan ske nu. Vi blir guidade av Universum på rätt väg och portalen som nu är öppen ger oss en påminnelse om att våga lyssna på hjärtat och gå den väg vi är menade att gå. Vart väljer du att rikta dina energistrålar idag? 

Siffran 8 är dessutom ett riktigt powernummer som står för överflöd och framgång. Siffran 8 är även starkt kopplad till positivitet och påminner oss om hur viktigt det är att rensa ut negativitet i sitt liv för att kunna ta emot mer ljus och flera saker att vara tacksam för.

7 saker du kan göra för att ta vara på Lejonportalens magiska energier:

  Gör en vision board för resten utav 2022 eller fyll på din nuvarande med något härligt du vill ha mer av resten av det här året.

Skapa en Wish Bag och manifestera dina drömmar. Psst.. Det blir extra kraftfullt att manifestera tillsammans med en kompis, så ring din bästa Moon Friend. 

Skriv en tacksamhetslista för allt som du är tacksam för just nu. Bästa knepet för att bjuda in fler saker i sitt liv att få vara tacksam för.

★ Bär med dig kristaller för manifestation, tex Grön Kalcit, Svart Månsten och Citrin.

Connecta med ditt inre lejon (även om det inte är ditt stjärntecken) för att kliva in i din power och ta del av Lejonportalens magiska energier.

Dansa loss till en härlig spellista som boostar ditt humör och gör dig peppad.

Umgås med människor som du tycker om och skratta mycket.

Om du vill ta vara på Lejonportalens energier och manifestera så kommer här en härlig manifestationsritual som du kan göra antingen själv eller med någon du tycker om

Sätt dig bekvämt och sätt gärna ett härligt space med Salvia eller Palo Santo.

Meditera för att landa i nuet och lyssna på din inre guide. 

Skriv ner det du vill manifestera från hjärtat och placera lappen i din Wish Bag. 

Välj ut en kristall som du programmerar din önskan med. Vill du så kan du även blåsa in din intention i kristallen.

Känn att du är värd att leva ditt drömliv och ha med din Wish Bag under dagen för att connecta med dina drömmar. 

Njut av de kraftfulla energierna som är här just nu och let the magic begin