Månadens kristall augusti - Grön Kalcit

Augusti är här och för många av oss har den här månaden energin av en nystart efter en lång och härlig sommar. Vi blir peppade på att sätta nya mål, intentioner och att manifestera våra drömmar. Därför är månadens kristall Grön Kalcit som vi nu ska berätta ännu mer om!

Grön Kalcit är din bästa pepp-kompis när det kommer till att manifestera dina högsta drömmar från hjärtat. Den uppmanar dig att DREAM BIG och påminner dig om att det inte finns några begränsningar - Allt är möjligt! En viktig nyckel (om inte den viktigaste) när det kommer till att manifestera drömmar är att vi måste känna inom oss själva att vi är värda att leva vårt drömliv. Den Gröna Kalciten boostar ditt självvärde och påminner dig om att du är värd ALLT här i världen. 

När vi har skickat ut våra önskningar till Universum om allt vi vill manifestera in i våra liv, behöver vi också öppna upp för att kunna ta emot våra drömmar. Den Gröna Kalciten hjälper dig att öppna ditt hjärta så att du kan ta emot dina högsta drömmar. Let the magic begin!

Grön Kalcit är perfekt för dig som..

★ ..vill bli påmind om att hela tiden dream big och ALLT är möjligt! Det finns inga begränsningar. 

★ ..behöver boosta ditt självvärde och påminna dig om att du är värd att leva ditt drömliv. 

★ ..vill öppna upp ditt hjärta och ta emot alla dina drömmar som du vill manifestera. 

3 sätt du kan använda din Gröna Kalcit:

★ Programmera din Gröna Kalcit med dina högsta drömmar från hjärtat. Glöm inte bort att allt är möjligt!

★ När du känner att tvivel och gamla tankemönster kommer upp som handlar om att du inte är värd att leva ditt drömliv kan du lägga din Gröna Kalcit på hjärtat och känna hur alla blockeringar absorberas in i kristallen.

★ Börja varje morgon med att meditera med din Gröna Kalcit i handen för att öppna ditt hjärta och ta emot dina drömmar.

Vad är månadens kristall? Varje månad lyfter vi på Oh La Moon en kristall som vi tycker passar lite extra bra just den här månaden och som förtjänar lite extra uppmärksamhet. Det kan vara en kristall som vi redan har i vårt sortiment, eller en helt ny kristall. Dessa finns endast i ett begränsat antal så att det är först till kvarn som gäller. Dras du till månadens kristall? Passa på att klicka hem den redan idag och let the magic begin!