Månadens kristall juli - Rosa Selenit

Juli är här och för många av oss innebär den här sommarmånaden att vi har mer tid till att lyssna inåt, njuta mer av livet och göra det som höjer vår vibration. Därför är månadens kristall Rosa Selenit som vi nu ska berätta ännu mer om!

Rosa Selenit är en kristall som sägs kunna öppna upp hjärtat för att ta emot kärlek, bjuda in nya äventyr och gör dig mer mottaglig för allt magiskt som väntar dig i livet. Den påminner dig om att njuta mer av livet och hjälper dig att se livet från en högre frekvens. 

Den Rosa Seleniten är känd för att ha en extra hög vibration och är därför perfekt att ha nära när du känner att du är lite låg och behöver boosta din egen vibration lite extra. Det är när vi höjer vibrationer som vi också öppnar upp för magi i livet och vi känner att vi lever i flow med Universum. 

Rosa Selenit är perfekt för dig som..

★ ..känner dig redo för att bjuda in något nytt härligt i livet som din själ längtar efter.

★ ..vill höja din vibration och börja se livet från ett högre perspektiv.

★ ..vill öppna upp för kärlek och ta emot den från andra i din närhet.

3 sätt du kan använda din Rosa Selenit

★ Ha med den under dagen, tex i väskan, fickan eller BHn för att hela tiden höja din vibration. Om du vill kan du ta upp den i handen under dagen för att boostas med kristallens höga energi.

★ Lägg dig ner och lägg din Rosa Selenit på hjärtat. Känn hur den boostar och balanserar ditt Hjärtchakra så att du kommer tillbaka till flödet av att ge och ta emot kärlek av andra.

★ Meditera med din Rosa Selenit i handen varje morgon och visualisera hur du öppnar upp ditt hjärta för nya äventyr och möjligheter. Let the magic begin!

Vad är månadens kristall? Varje månad lyfter vi på Oh La Moon en kristall som vi tycker passar lite extra bra just den här månaden och som förtjänar lite extra uppmärksamhet. Det kan vara en kristall som vi redan har i vårt sortiment, eller en helt ny kristall. Dessa finns endast i ett begränsat antal så att det är först till kvarn som gäller. Dras du till månadens kristall? Passa på att klicka hem den redan idag och let the magic begin!