Månadens kristall juni - Sodalit

Juni är här och vi är inne i Tvillingens period som styrs av planeten Merkurius - Kommunikationens planet. Vi går in i en energi som handlar mycket om att våga tala vår sanning, stå upp för oss själva och tänka lite extra på hur vi pratar till oss själva. Därför är månadens kristall Sodalit som vi nu ska berätta ännu mer om!

Sodalit är en kristall som hjälper dig att gå djupt inom dig själv så att du kan förstå dig själv bättre och stärka din intuition och kärleken till dig själv. Den kan hjälpa dig att lugna ditt mind och dina tankar, så att du istället kan lyssna mer inåt och på ditt hjärta. Sodaliten jobbar med Halschakrat och är den perfekta kristallen för dig som vill ha lite extra pepp och mod när du ska uttrycka din sanning från hjärtat. Den hjälper dig också att våga uttrycka dina känslor på ett autentiskt sätt. 

När du lyssnar mer på hjärtat än på dina tankar och också uttrycker dig från hjärtat, så kommer du leva ett liv som är i alignment för dig och nå din fulla potential. 

Sodaliten är perfekt för dig som..

★ ..tycker det är svårt eller läskigt att uttrycka dina känslor och behöver lite extra pepp och mod i dessa situationer. 

★ ..vill gå djupare inom dig själv för att lära känna dig själv bättre och stärka din intuition.

★ ..vill börja leva ditt liv mer utifrån hjärtat än från mindet och dina tankar.

3 sätt du kan använda din Sodalit

★ Ha med den under dagen, tex i väskan, fickan eller BHn för att hela tiden bli påmind om att tala din sanning och stå upp för det som känns rätt för dig.

★ Lägg dig ner och lägg din Sodalit i halsgropen en stund för att lösa upp blockeringar och för att boosta ditt Halschakra lite extra. Detta kan vara bra att göra efter att du tex har haft svårt att stå upp för dig själv vid något tillfälle, eller innan du ska prata med någon om dina känslor och behöver lite extra mod. 

★ Om du vill använda Sodaliten för att gå djupare inom dig själv så är meditation ett perfekt tillfälle att använda den. Håll den i handen för att hjälpa till att rensa tankar, lyssna inåt och stärka din intuition.

Vad är månadens kristall? Varje månad lyfter vi på Oh La Moon en kristall som vi tycker passar lite extra bra just den här månaden och som förtjänar lite extra uppmärksamhet. Det kan vara en kristall som vi redan har i vårt sortiment, eller en helt ny kristall. Dessa finns endast i ett begränsat antal så att det är först till kvarn som gäller. Dras du till månadens kristall? Passa på att klicka hem den redan idag och let the magic begin!