Tvillingens period - Bryt negativa tankemönster och öppna upp för nya möjligheter

Vi har gått in i Tvillingens period som handlar mycket om kommunikation och att öppna upp för nya möjligheter och perspektiv. I den här artikeln berättar vi allt du behöver veta om Tvillingens period för att ta vara på energierna till max!

Ungefär var trettionde dag går vi in i en ny period och varje period kommer med unika energier och egenskaper som påverkar oss alla. Tvillingens period handlar mycket om kommunikation och hur du pratar till dig själv och andra runtomkring  dig. Säger du peppiga mantran till dig själv och har du konversationer med dina vänner ovh kollegor som ger energi? Eller är det kanske tvärt om? Det du säger varje dag blir din sanning så lägg märke till vilka mantran du upprepar varje dag. 

"Your thoughts become you words, your words become your actions, your actions become your habits, your habits create your life." 

Tvillingens period är också den ultimata perioden att lära dig nya saker för att öppna upp ditt mind för nya perspektiv och möjligheter. Vad vill du fördjupa din kunskap inom? Läs en bok, lyssna på en podd, se en serie eller boka en fika med någon som kan inspirera dig lite extra.

Kristaller för Tvillingens Period:

 Tvillingens Stjärnteckenkit är det perfekta kitet för dig som är Tvilling (född 21 maj - 21 juni) men passar också dig som vill boosta dig med Tvillingens energier och egenskaper!

★ Clear Quartz rensar ditt mind från tankar och ger dig klarhet i situationer. Den perfekta kristallen att använda under meditation!

Rökkvarts sägs kunna bryta negativa tankemönster som inte längre gynnar dig.

★ Amazonit hjälper dig att tala din sanning och att sätta kärleksfulla gränser. Den påminner dig också om att inte se livet så seriöst utan att släppa loss och ha mer roligt. 

Rosa Selenit höjer din vibration och öppnar hjärtat för nya äventyr och möjligheter.

Sodalit påminner dig om att altid uttrycka dig från hjärtat och ger dig mod till att stå upp för dig själv.

To do under Tvillingens Period: 

Det här är perfekt att göra under Tvillingens period för att bli medveten om dina mantran och tankemönster - Vilka gynnar dig och vilka behöver du släppa taget om?

★ Börja med att lägga märke till vilka mantran du säger till dig själv varje dag. Är de negativa eller peppiga? Säger du kärleksfulla eller kritiska saker till dig själv? Ett negativt mantra kan tex vara "Det där är jag dålig på" och ett positivt mantra kan tex vara "Jag tror på mig själv". Skriv ner alla dina negativa mantran på ett papper, för att det första steget till förändring är att bli medveten.

★ När du har skrivit ner dina negativa mantran tar du fram ett nytt papper. Börja med att stryka över det första mantrat och skriv sedan motsatsen på det nya pappret. Tex om det negativa mantrat var "Jag kommer aldrig uppnå mina drömmar" kan motsatsen vara "Jag har uppfyllt många drömmar tidigare och vet att jag klarar allt jag drömmer om". Gör detta med alla dina mantran. 

★ Sätt upp din nya positiva mantra-lista på ett ställe där du ser den ofta, tex på badrummet eller på kylskåpet, och börja varje morgon med att läsa din lista högt för dig själv. Detta kommer hjälpa dig att programmera om ditt mind och kom ihåg - Dina ord påverkar dina actions, och dina actions skapar hela ditt liv!

Let the magic begin! ★