Astroprognos & Horoskop - Februari

MÅNADENS TUNE
Se låtens text för mer styrka.

Didn’t Cha Know – Erykah Badu
En magisk kvinna född i Fiskarnas tecken.

 
3 STARKA FÖR FEBRUARI

FRIHET – AUTENNTICITET – INTUITION
 
 
MÅNADENS HIGHLIGHTS
Februaridagar att lägga på minnet.
 
5          9          13          16          19          23          24
 

5 FEBRUARI – MERKURIUS I VATTUMANNEN

Merkurius kliver in i Vattumannen och skapar det första skiftet för februari månad. Efter en stark period av Stenbockens drivande och målinriktade energi har vi skapat en stabil grund inom oss själva där vi får möjligheten till att expandera utifrån den energi som vi redan byggt upp. Vattumannen uppmanar dig till att våga uttrycka dig själv i din unika autenticitet och öppna upp ditt sinne utanför den ram som du och din omgivning skapat för dig själv. Detta är en något rebellisk men också otroligt intelligent energi som gör att du kan uppleva att ditt uttryck inom kommunikation och tankar blir alltmer fritt och informativt.

9 FEBRUARI – NYMÅNE I VATTUMANNEN

Denna nymåne landar i en harmonisk balans för oss efter vår senaste fullmåne i Lejonet, Vattumannens motsatta tecken. Detta skapar en fantastisk dynamik emellan din egen kreativa skapare och världens kollektiva skapelser och innovationer. Du har fått uppleva din självkärlek allt starkare och fått alla möjligheter till att släppa taget om de förväntningar som du och din omgivning lagt på dig själv, för att i stället kunna bidra till något större i det kollektiva. Denna nymåne i Vattumannen kommer att bidra med en energi som är otroligt futuristisk samtidigt som den är hållbar. Med detta sagt, hur kan du bidra med din unika kraft för att tillsammans med ditt ”community” kunna skapa en bättre värld och hållbar framtid. Detta är en den perfekta energin att dela dina magiska talanger och skapa nya samarbeten med likasinnade individer.

13 FEBRUARI – MARS I VATTUMANNEN

Vår drivande planet Mars kliver in i Vattumannens energi och skapar en otroligt stark kraft. Detta är en revolutionerande energi som gör att du lättare går din väg i ditt unika ”flow” just nu. Det skapar individualitet som gör att du känner dig ostoppbar till att presentera dina unika idéer och ambitioner. Står vi alla starka i vår individuella kraft så skapar vi ett otroligt fritt och kärleksfullt ”community”. Mars i Vattumannen uppmanar dig till expansion utav frihet och självständighet, men också till nya framsteg för framtiden och en bättre värld. Detta är också en otroligt produktiv tid för all typ utav datorarbete eller andra tekniska to-dos som du har på din lista då Vattumannen styr elektricitet. 

16 FEBRUARI – VENUS I VATTUMANNEN

Den sista planeten som kliver in i Vattumannen denna månad är Venus. Detta skapar en energi som är mycket tolerant, öppen och omhändertagande. Du kan uppleva att du just nu känner mer acceptans och visdom kring din omgivning och dina relationer. Det kan kännas lättare just nu att se på allting ifrån ett högre perspektiv och alltmer öppensinnat. Denna energi är otroligt kärleksfull samtidigt som den är emotionellt distanserad och den vill uppmana dig till att till att uttrycka dig fritt i kärlekens tecken och ge rum för allas unika individualitet. En fin tid till att utveckla dina relationer, se saker och ting i sin enklaste form för vad dem är, och njuta utav friheten som du byggt upp för dig själv. Ställ dig själv frågan; ”Har jag den friheten i mitt liv som jag behöver?”, och om inte ”Vad är frihet för mig och hur kan jag få mer frihet i mitt liv?”

19 FEBRUARI – SOLEN I FISKARNA

Vi rundar av Vattumannens säsong och tackar för all autentisk kraft som vi fått med oss under denna period. Nu välkomnar vi vår äldsta och mest visa energi utav dem alla, Fiskarna, er säsong är här! Fiskarna är det sista stjärntecknet och avslutar hela det astrologiska året innan det börjar om på nytt igen i Vädurens tecken. Solen har nu klivit in i deras energi och detta är en utav mina favoritperioder då den bidrar med ett djup som stödjer vår intuition och spiritualitet otroligt starkt. Du kan uppleva att du kliver in i en alltmer vis och empatisk energi, och ditt emotionella liv söker expansion både inom ditt och andras känsloliv. Detta skapar mer förståelse och medlidande för din omgivning, men också en djupare reflektion. Detta är en underbar tid till att kliva djupare in i din spiritualitet och ”connecta” med din intution och dina guider. Ta med dig detta mantra i tacksamhet; ”Divine nature and universe, together we’re ONE.”

23 FEBRUARI – MERKURIUS I FISKARNA

Merkurius kommer i sin vanliga ordning strax efter solen och man kan se planeten som Solens alldeles egna assistent. Nu befinner dem sig tillsammans igen i Fiskarna och detta skapar en fin dynamik emellan din grundenergi och det du engagerar den in till. Denna energi bär på mycket flöde och det mest gynnande under denna tid är att släppa taget om struktur till den mån som du kan och tillåta universum och din intuition till att guida dig framåt. Lägg märke till tecken/symboler, energier, möten, och din egen inre visdom. Detta är en fin tid till att dra ett orakelkort på morgonen för att sätta intentionen för dagen, men också till att tyda nattens magiska drömmar som kommer till dig. En väldigt stark energi för intuitivt kreativt skapande, ”Magic is in the air”.

24 FEBRUARI – FULLMÅNE I JUNGFRUN

Denna fullmåne bidrar med en mjuk energi som gör att du kan känna dig tryggt hållen. Detta kan vara en stor frigörelse för många utav oss som upplever att vi ofta lägger ansvaret på våra axlar och förväntningarna på oss själva blir allt större. Du kan uppleva att du skapar en viss standard som du förväntas ge till din omgivning, kanske framför allt alla föräldrar där ute. Denna fullmåne kommer in med support för dig till att frigöra den blockeringar som ligger i vägen för ditt egenvärde. Energin kommer in för att visa dig att du är bra, värdig, och perfekt precis som du är. Att du förtjänar alla kärlek och alla de drömmar som du bär på. Detta är en vacker fullmåne att spendera kring kärleksfulla människor där du får släppa taget om perfektionism och känna dig accepterad precis för den du är i ett med gruppen.

 

FEBRUARI HOROSKOP

Månadens fokus för dig är…
Börja läs ut efter din Ascendent/Rising.

 
 

VÄDUREN

Denna månad ligger ditt fokus starkt på ditt ansikte utåt, men det behöver inte nödvändigtvis vara där du medvetet lägger din energi. Du är väldigt stark just nu och din energi syns tydligt, så det är en bra period för dig att presentera dig själv och ditt skapande på ett bredare plan. Genom denna energi skapar du expansion för de du värderar allra högst, men också ett starkare band till ditt ”community” och du kan uppleva att du kommer i starkare kontakt med ditt eget ”purpose” just nu.

    Använd Karibisk Blå Kalcit för att ta vara på månadens energier 

 
 

 
OXEN

Oxen, det finns mycket information och visdom för dig att landa i under denna månad. Du har samlat in mycket kunskap under den senaste tiden, kanske ifrån en ny plats ute i världen, en lärare, eller din högre medvetenhet, som du nu är redo att dela med dig utav. Detta gynnar dig och din personliga energi väldigt starkt och faktum är att det är en fin period för dig att även upptäcka nya vyer för att få ett bredare perspektiv och inte vara alltför mycket ”One way or nothing”.

Använd Svart Månsten för att ta vara på månadens energier 

 
 

TVILLINGARNA

För alla Tvillingar kommer denna månad bli alltmer i fokus på din egen personliga transformation. Detta är en fin energi till att släppa taget om de som inte gynnar dig längre och kanske framför allt rent ekonomiskt. Ta en närmare titt på din tid och ditt värde, finns det en bra balans eller är det något som behövs justeras? Denna energi är perfekt för att skapa förändring som matchar dina egna värderingar och du kan uppleva att du lärt dig otroligt mycket den senaste perioden och stärkt tilliten till din intuition.

Använd Regnbågsmånsten för att ta vara på månadens energier  

 
 
KRÄFTAN

Denna månad kommer främst att handla om dina relationer samt de transformationer som dem för med sig in till din personliga utveckling. Du kan uppleva att du just nu ser dina speglingar hos andra allt lättare och därmed upptäcker du även dina egna skuggsidor. Denna energi är otrolig när det gäller klarheten kring alla som du släpper in till ditt liv och vad ni har att lära er ifrån varandra. Det är även en bra energi för stabila och lojala partners och samarbeten.

Använd Aprikos Agat för att ta vara på månadens energier 

 


LEJONET

Detta kan vara en väldigt produktiv månad för dig Lejonet. Fokus landar främst hos dig och ditt välmående och därav vilka rutiner som får dig att må som allra bäst. Ta dig själv tiden under denna period för att ta hand om dig själv lite extra och känn in vad just du behöver innan du ger ut din energi till andra. En väldigt fin energi till att bygga en stabil och hälsosam grund för din vardag och samtidigt inspirerar du din omgivning med din dedikation mot expansion.

Använd Mossagat för att ta vara på månadens energier 

 


JUNGFRUN

Ditt personliga självuttryck och hur du kan integrera det in till din vardag är något som landar i fokus för dig under denna månad Jungfrun. Dina kreativa förmågor vill ta mer plats i ditt liv för att skapa allt bredare kunskap och detta är en fin energi till att utforska vad det är och hur mycket plats det vill ha. Ge dig själv yta för att experimentera dina uttryck i full frihet och se vad du vill utveckla mer praktiskt in till din vardag, ”The stage is all yours!”.

Använd Karneol för att ta vara på månadens energier 

 


VÅGEN

Jag upplever det nästan som att du, Vågen, fokuserar på att bygga ditt palats under denna månad. Det finns en stark känsla av komfort och överflöd, och du kan uppleva att du just nu hämtar kraften på hemmaplan dvs. där du känner dig hemma rent fysiskt. Detta symboliserar dina rötter, men kan också representera din individuella kropp, en plats, eller en omgivning där du kan samla ny energi och inspiration för dina projekt och skapelser. Det finns ny kreativ energi för dig när du fått landa i din fria zon. 

Använd Trädagat för att ta vara på månadens energier  

 
SKORPIONEN

Detta är en väldigt social och kommunikativ period för dig Skorpionen, men det handlar främst om den mentala stimulansen som du kan få kring andra människor, platser och kunskaper. Du kan uppleva att du är otroligt öppen för relationer, information och integration just nu, men att du fortfarande är något selektiv i vad du väljer att släppa in. Energin stödjer dig till att insamla denna mentala stimulans för att senare under månaden kunna integrera med all ny energi på djupet och vidareskapa där utifrån.

Använd Dumortierit för att ta vara på månadens energier  

 
SKYTTEN

Skytten, denna månad kommer främst att lyfta dina personliga värderingar och hur långt du har kommit på din resa. Du kan uppleva att du är väldigt fokuserad på ditt just nu och att du får väldigt mycket gjort i praktiken. Detta kan också vara en period där du vill unna dig själv något extra som en klapp på axeln för din dedikation eller spendera din tid med dem du värderar allra högst. En underbar energi till en balanserad ego-boost och stabiliserad grundhälsa.

Använd Solsten för att ta vara på månadens energier  

 


STENBOCKEN

Det är otroligt mycket Stenbocksenergi uppe på himlavalvet och jag upplever att du står otroligt stadigt i din energi just nu. Det är inte helt oföränderligt i din energi, men det går emot en otroligt stabil balans som kommer att bli svårrubbad i framtiden. Den starka inriktningen emot dig och din person utvecklar nya värderingar eller åtminstone återuppväcker de värderingar som du redan bar på för att skapa en oslagbar vibration. Du går emot en stabil individualitet och du skapar det med dina egna händer, ”Nothing is impossible”.

Använd Granat för att ta vara på månadens energier 

 


VATTUMANNEN

Din resa under årets start har varit i en tydligare riktning inåt och du har fått med dig otroligt mycket inspiration och visdom. Energin börjar nu att utvecklas alltmer extrovert och du kan integrera allt starkare med de delar som du resonerar med. Detta är en fanstatisk energi som vanligtvis kommer till oss efter våra livs uppvaknanden då vi känner oss påfyllda med ny energi och starka i vår individualitet. Denna period är din, Vattumannen, och den kommer att skapa den perfekta grunden för dig att så dina frön på. ”You’re limitless”.

Använd Orkidé Kalcit för att ta vara på månadens energier  

 


FISKARNA

Under slutet utav månaden kliver vi in i din säsong, Fisken, och din energi kommer återvända in till sin magiska flygande bubbla. Framtill dess står det kollektiva främst för dig och du kan uppleva att ”community”, grupper, och din relation till världen, kliver närmare inpå ditt liv. Du kan uppleva att du attraherar in många liksinnande människor och rik information som skapar mycket mental energi för dig. I slutet utav månaden går du allt närmare din magiska lilla zon. Här är du som starkast i kontakt med ditt psyke, intuition, och spiritualitet.

Använd Fluorit för att ta vara på månadens energier 

 
 

Denna design och artikel är skapad utav vår magiska astrolog Amanda V. Nordin.

Amanda V. Nordin
Psychic Healer/Astrologer/Creative Artist

Amanda erbjuder både psychic & olika typer utav astrologisessioner. Hon samarbetar med ”The Spirit-world” i alla hennes sessioner och brinner för att guida dig tillbaka till din inre krigare & guide. En session hos Amanda är en transformerande resa tillbaka till ditt högre medvetande. Hon förmedlar sin energi med värme, humor, & power.

Läs hennes recensioner & boka din privata session här:
https://www.longbeachlife.se/amandaservices

Contact:

@amandavnordin
amandavnordin@gmail.com
https://www.longbeachlife.se/amanda